AK Partili Doğan projelerini açıkladı

AK Partili Doğan projelerini açıkladı

Karabağlar'da AK Parti'den gövde gösterisi

Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı projelerini tanıttı. Doğan'ın projelerini tanıttığı toplantıya çok sayıda partili ve Karabağlarlı katıldı.

654.jpg

Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan'ın projelerin tanıttığı toplantı ittifakın gövde gösterisine dönüştü. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle ve Yaşar Kırkıpınar, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve çok sayıda konuğun katıldığı toplantıda Bilal Doğan'ın projeleri tam not aldı.

İZMİR'İN MAHRUMİYET BÖLGESİ OLMAYACAĞIZ

Proje tanıtım toplantısında konuşan Bilal Doğan, Karabağlar'ın ilçe olduğu 2009 yılından bu yana adeta kaderine terk edildiğini ve kentin merkezinde bir mahrumiyet bölgesine dönüştüğünü belirterek, tüm Karabağlılarla el ele vererek Karabağlar'ın kara talihini yeneceklerini vurguladı. Sosyal demokratız diyerek oy isteyenlerin 10 senedir sosyal belediyecilik adına tek bir adım atmadıklarının altını çizen Doğan, ''En büyük projemiz yıllardır hizmetin ne olduğunu unutmuş Karabağlarlı hemşehrilerimizi hizmetle buluşturmak ve layık oldukları Karabağlar'ı hep beraber inşa etmek. Göreceksiniz, 1 Nisan sabahı bambaşka bir Karabağlar'a uyanacağız. Artık Karabağlar İzmir'in mahrumiyet bölgesi değil, göz bebeği olacak'' dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELERİ

Karabağlarlılar'ın tüm sorunları için çözümler üreterek projeler geliştirdiklerine değinen Doğan, projelerini profesyonel bir yaklaşımla uzun bir mesai sonucunda hazırladıklarını bildirdi. Günü birlik yaşlı bakım merkezleri İkinci Bahar Lokallerinden Evde Sağlık Bakımına, Poligon Millet Bahçesinden Mutlu Çocuk Kreşleri ve Etüd Merkezlerine, Taziye Evlerinden Engelsiz Yaşam Alanlarına sosyal belediyeciliğin tüm standartlarını Karabağlarlı vatandaşların hizmetine sunacaklarının sözünü veren Bilal Doğan, Karabağlar'da kangrene dönmüş olan kentsel dönüşüm sorununu da hiç kimseyi mağdur etmeden çözeceklerinin sözünü veren.

Bilal Doğan'ın öne çıkan pojelerinden bazıları şu şekilde:

Karabağlar Poligon Millet Bahçesi

Karabağlar Askeri Atış Alanı Millet Bahçesi yapılarak Karabağlarlı'daki yeşil alanlar artırılarak tüm İzmirliler'in rahatlıkla ve keyifle nefes almaları sağlanacak. Millet Bahçesinde çocuklar için oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, seyir terasları, konser, festival ve etkinlik alanlarının yanı sıra koru alanı, bostan ve meyve bahçeleri de yer alacak. Ayrıca can dostlar için barınaklar kurulacak. Millet Bahçesinde açık hava sineması ve amfitiyatro da bulunacak.

Kara Değil Yeşil Bağlar

Kişi başına düşen 1.6 metrekarelik yeşil alan en az on katına çıkarılacak. Mahallelerdeki ve sokaklardaki atıl alanlar ve devlete ait araziler çocuk parkları ve yeşil alanlara dönüştürülecek.

Sosyal Market

İlk etapta 70 noktada kurulacak sosyal marketler aracılığıyla dar gelirli vatandaşların ihtiyaçları giderilecek. İhtiyaç sahiplerine verilecek kart aracılığıyla alışverişin yapılabileceği noktalarda gıda, giyim, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi malzemelerin yanında ihtiyaç sahipleri için elektronik ve beyaz eşya seçenekleri de bulunacak.

Altyapı sorunları bitecek

Karabağlar'ın genelinde hakim olan altyapı sorunları çözülecek. En küçük yağan yağmurda çamur deryasına dönen sokaklar ve su taşkınlarının önüne geçilecek. Altyapı ve kanalizasyon yenilenerek kokunun önüne geçilecek. Atık sular artırıldıktan sonra yeniden kente kazandırılarak inşaat, endüstri gibi alanlarda yeniden kullanılacak.

Gelişmiş Ekonomi Zengin Karabağlar

İş garantili meslek kursları açılacak, geleceğin meslekleriyle gençlerimizin bulnuması sağlanacak. Karabağlar Mobilya Satış Merkezi kurulacak. Karabağlar Mobilya Meslek Okulu hayata geçirilecek. Sokaktaki işsiz ve geleceksiz gençlerimizin hayata adım atarak meslek ve iş sahibi olmaları sağlanacak. Kadınlarımız alacakları kurslar ile ekonomik hayata kazandırılacak. Ekonomik refahın toplumun tüm kesimlerine yayılması sağlanacak.

Fonksyonel Kapalı Pazar Yerleri

İçerisinde tescillenmiş organik tarım ve hayvancılık ürünlerinin de satılacağı pazar yerlerinde portatif hazırlanabilen basket, voleybol ve hentbol sor sahaları da yer alacak. Pazar yerleri ayrıca kurban kesim alanları olarak kullanılabilecek şekilde dizayn edilecek. Pazar yerleri ayrıca herhangi bir afet hainde toplanma ve sağlık hizmeti veren yerler olarak da işlev gösterebilecek.

Taziye evleri

Yakınlarını kaybeden hemşehrilerimizin acıları göstermelik değil, içten paylaşılacak. Her mahallede kurulacak taziyeleri evlerinde hemşehrilerimiz dostlarını kabul ederek acılarını paylaşacak. Taziye evlerinde 3 gün boyunca 2 öğün yemek verilecek.

İnsan Merkezli Kentsel Dönüşüm

Karabağlar'ın kanayan yarası kentsel dönüşüm vatandaşlarımızla uyum için gerçekleştirilecek. Dönüşümün merkezine karşılıklı anlayış ve insanımızın mutluluğu konulacak. İmar planları hak sahipleriyle birlikte yapılacak. Karabağlar Belediyesi tarafında ekonomik sosyal konutlar inşa edilecek, dar gelirli vatandaşların düşük taksitlerle ev sahibi olması sağlanacak. Modern ve güvenli, yaşanabilir bir Karabağlar el birliğiyle inşa edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum