AK Partili Eroğlu, “Gerekirse kapıda yatacağız”

AK Partili Eroğlu, “Gerekirse kapıda yatacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, İZVAK (İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “İzmir’in en önemli ilçesi Konak her alanda olduğu gibi spor alanında da maalesef ihmal edilen bir ilçemiz. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan her alan; duran değil koşan, yaşayan yani canlı bir ilçe olacak. Tarihi kulüplerimiz de Konak’la birlikte hak ettiği değeri görecek, değerine değer katacak. Onların derdi bizim derdimiz olacak. Sıkıntıların bertaraf edilmesi için gerekli tüm kapılar çalınacak, gerekirse de kapıda yatılacak” dedi. 

İZVAK’a teşekkürler

İzmir’in spor kulüpleri ve yapılanlar hakkında bilgi alan Eroğlu, “Öncelikle Spor Kulüplerimizi bu kadar yakından takip edip elinizi taşın altına koyduğunuz, bir şeylerin doğru ve tam yapılması için çaba gösterdiğiniz için İZVAK Başkanımız Ali Erten ve kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya hizmet çok değerli. Ancak Spor Kulüplerimiz için yerel yönetimlerin de üzerine düşen görevler var. Tarihe mâl olmuş kulüplerimiz var fakat yerel destek görmedikleri için önemli sıkıntılarla baş başa bırakılıyor” dedi.

Yerelden tam destek

Konak’ın Spor alanında önemli şampiyonlukların altına imza atacağını ve yine 1 numara olması için yerel yönetimden beklediği desteği alacağını sözlerine ekleyen Eroğlu, şöyle konuştu; “AK Parti’nin belediyecilik anlayışında ve tecrübesinde spor ve spor kulüpleri çok önemli. Hükümetimiz, İzmir’deki Spor Kulüplerimize Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ ve İzmir Spor Kulüplerini her zaman sahada ve alanda yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Atilla Kaya’nın çabalarıyla desteklerini sürdürüyor. Bana göre bir şeyi öncelikle yapmak isteyeceksiniz. Sıkıntıları kendinize dert edineceksiniz. Bununla birlikte gerekli olduğu takdirde dosyanızı alıp gereken tüm kapıları çalacaksınız.  Desteği alana kadar da kapıdan ayrılmayacaksınız. Gerekirse de kapıda yatacaksınız. Biz de işte böyle yapacağız. 

“Kulüplerimizin yanında olacağız”

Konak Belediye Başkan Adayı Eroğlu, yönetime geldikleri takdirde futbol başta olmak üzere birçok dalda şampiyonluklar çıkaracaklarına işaret ederek, sözlerini “Yerelde biz, Büyükşehirde de Sayın Nihat Zeybekçi Başkanım çok daha sağlam imkânlarla kulüplerimizin yanında olacak. Tesisler, teşvikler, ayni yardımlar, spor organizasyonları ve uluslararası turnuvalarla renkli ve derde derman çözümler hedefliyoruz. Konak’ta her şeyin değer kazandığı gibi Kulüplerimiz de değer kazanacak” diye tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.