AK Partili Eroğlu, "İzmir’in kalbi ve sembolüyüz"

AK Partili Eroğlu, "İzmir’in kalbi ve sembolüyüz"

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, İzmir’in tarihi ve kültürel değere sahip en önemli ilçelerinden birinin Konak olduğunu belirtti.

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu,“İzmir’in kalbi ve sembolüyüz. Hepsi bir arada ama yıllarca göz ardı edilmiş. Biz bu cevheri ortaya çıkaracağız. Tüm gücümüzle hep beraberce çok çalışacağız, ilçemizin tüm değerlerini ortaya çıkararak bunu hemşehrilerimizin kazancına da dönüştüreceğiz” dedi. 

giader-(2).jpeg

İhtiyaç ve beklentileri biliyoruz

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş ve MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen’le birlikte Meclis Üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Karşılıklı görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıda kısaca projelerine  değinen Eroğlu, Konak İlçesinin İzmir’in en stratejik ve en önemli ilçesi olduğunu ifade etti. Eroğlu, “İlk kurşunu Konak’tan atan bu millet, kalkınmamızın sembolü ilk iktisat kongremizi de Konak’ta gerçekleştirdi. İstiklalimizin sembolü Bayrağımız da Konak’ta Hükümet Konağımıza çekildi. Saat Kulesi, Konak Pier, Kemeraltı, Kızlarağası, Asansör, Agora, Dönertaş, Kültürpark, Kordon, Alsancak gibi sayısız değerimiz var. İzmir’de bu kadar önemli tarihi ve kültürel alanına sahip başka ilçe bulamazsınız.  Hepsi burada ama yıllardır göz ardı edilmiş. Biz bunların hepsini hemşehrilerimizin önce sağlıkla kullanımına sonra kazancına dönüştüreceğiz. Konak’ta ikamet eden, Konak’ta iş yapan her bir vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Bizde tüm bu ihtiyaçlara hep birlikte çok çalışarak karşılık vereceğiz” diye konuştu.

meclisuyeleri-(1).jpeg

Göztepe günü

Gün içerisinde Göztepeli İşadamları Derneği'ni (GİADER) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Buyrukçu ve Yönetim Kurulu üyelerinin konuğu olan Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, geç saatlerde de 1925 Gençlik Cafe ve Göztepe Yalı Derneği’ni ziyaret etti. Eroğlu Sosyal Medya hesabından yaptığı ziyaretleri şu sözlerle duyurdu. “Göztepeli İşadamları Derneği'ni (GİADER) ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Buyrukçu ve Kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimizle Göztepemizi, sporu ve yapacaklarımızı konuştuk. Konukseverlikleri için teşekkür ediyorum”. “Göztepemiz için zaman saat fark etmez. Bize her saat Göztepe... 1925 Gençlik Cafe ve Göztepe Yalı Derneği'ni ziyaret ettik. Gözbebeğimiz Göztepemizi konuştuk.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.