AK Partili Eroğlu, “Projelerimizde herkesi düşündük”

AK Partili Eroğlu, “Projelerimizde herkesi düşündük”

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, programlarını Eşrefpaşa ve Poligon semtlerinde sürdürdü.

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Projelerimizi hazırlarken tek bir kesimi hedef almadık. Gencimizi, yaşlımızı, çocuklarımızı, kadınlarımızı, engelli vatandaşlarımızı, hamilelerimizi yani tüm herkesi dikkate aldık. Tüm hemşehrilerimizin yaşadığı, iş yaptığı veya gezmeye geldiği; gurur duyacağı, huzur ve mutluluk içerisinde yaşayacağı bir Konak planladık” dedi.  

13martmelekeroglubulten-(1).jpeg

Medeni bir hayat hepimizin hakkı

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, programlarını Eşrefpaşa ve Poligon semtlerinde sürdürdü. Esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla buluşan Eroğlu, medeni bir hayat sürmenin Konak’ta yaşayan ve iş yapan herkesin hakkı olduğunu söyledi. Özellikle kadınların yakın ilgisiyle karşılaşan Eroğlu, Konaklıların hak ettiği belediye hizmetleriyle buluşmanın vaktinin geldiğini dile getirerek, “Bizde bu hakkı teslim etmek için buradayız. İzmir’in yükünü Konak kaldırıyor. O halde ona göre hizmet alması şart. Sizler yani bu şehirde yaşam sürenler, iş yapanlar, çocuklarını büyütenler, torunlarını sevenler bizlere yardımcı olmalısınız, yanımızda durmalısınız. Çıktığımız hizmet yolculuğunda Konak’ın her bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Projelerimizi hepimizi düşünerek hazırladık. Çocuklarımız, kadınlarımız, büyüklerimiz, engelli vatandaşlarımız kısacası herkesi düşündük, planlamalarımızı ona göre yaptık. Huzur ve keyif içerisinde yaşanacak bir Konak düşündük. Marka Konak, mutlu Konak planladık. İzmir değil Türkiye’ye hatta dünyaya örnek ilçe olmak hedefimiz” diye konuştu. 

13martmelekeroglubulten-(2).jpeg

Çoşkulu açılış

Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Peynirci’nin Poligon’daki Seçim Ofisi’ni AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Karaosmanoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş ile birlikte açan Eroğlu, Poligon’da yaşayan vatandaşlardan yoğun destek gördüklerini söyledi. Bir ve beraberce güçlü olduklarına dikkat çeken Eroğlu, şöyle konuştu; “Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Ama birlikte tüm güçlükleri aşabiliriz. ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ sözü kıymetlidir. El ele vererek çok çalışarak Konak için yola çıktık. Hepimiz hazırız. Projelerimiz hazır. Yetkiyi aldığımız gün hemen işimizin başına geçeceğiz” 
13martmelekeroglubulten-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.