AK Partili Melek Eroğlu gençlerle buluştu; şarkılar söyledi

AK Partili Melek Eroğlu gençlerle buluştu; şarkılar söyledi

Gençlerle birlikte gitar eşliğinde ‘İzmir’in Kavakları’ ve ‘Haydi Söyle’ şarkılarını seslendirdi. 

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Konak gençlerin yoğun yaşadığı bir bölge ama maalesef gençlerimiz burada kalmak istemiyor. Konak Belediyesi’nin bir gençlik merkezi yok. Bizim genç nüfusumuz için kadınlarımız için hem maddi hem de manevi kazanç sağlayacakları projelerimiz hazır” dedi. Eroğlu, konuk olduğu toplantının sonunda gençlerle birlikte gitar eşliğinde ‘İzmir’in Kavakları’ ve ‘Haydi Söyle’ şarkılarını seslendirdi. 

Konak’ın kalbi gençlerimiz

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Göztepe’de ‘Genç Kürsü’nün konuğu oldu. Yaklaşık 50 gencin hazır bulunduğu toplantıda her bir gencin önemine dikkat çeken Eroğlu “Biz İzmir’in kalbi Konak diyoruz, Konak’ın kalbi de gençlerimizdir. İlçemiz her alanda önemli bir potansiyele sahipken gençlerimiz için gerekli zemin ve koşular sağlanmamıştır. Yeteri kadar önemsenmemiştir. İlçemiz genç nüfusta öncülerden biridir. Ancak ne yazık ki bir Gençlik Merkezi bile yok. Gençliğe kültür, sanat ve spor alanlarında yeterli alan açılmamış. Biz geleceğimize değer veriyoruz. Öncelik gençlerimiz, çocuklarımız diyoruz. Sizlerle ne kadar kuvvetli bir bağ kurarsak sizlerde evlatlarınızla, yeni neslinizle aynı kuvvetli bağı kurarsınız. Sizleri nasıl Bizim için birer hazinesiniz. Konak her yönüyle gençliğe hitap edecektir. Projelerimiz arasında en değer verdiklerimizden biri olan Damlacık Tasarım Merkezi’nde ilk etapta bin gencimizi iş sahibi yapacağız. Kademe kademe kısa süre içerisinde hedef 5 bin gencimizi iş aş sahibi yapmak” diye konuştu.  

Şarkılarla bitti

Sözlerini “Bizimle birlikte Konak kazanacak, değeri katlanacak, potansiyeli gün yüzüne çıkarılacak. İnsanlarımız yaşadığı ve iş yaptığı alanlarda huzurlu yaşam standartlarına ulaşacak” diye bitiren Eroğlu, gençlerin şarkı isteğini de geri çevirmedi. Gitar eşliğinde ‘İzmir’in Kavakları’nı seslendiren Eroğlu, gençlerle birlikte ‘Haydi Söyle’ şarkısını da alkışlar eşliğinde söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.