AK Partili Sürekli, Bornova 3. Sanayi Bölgesini ziyaret etti

AK Partili Sürekli, Bornova 3. Sanayi Bölgesini ziyaret etti

Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli saha çalışmaları kapsamında Bornova 3. Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

whatsapp-image-2023-05-02-at-14-20-11-1.jpeg

Milletvekili adayı Sürekli, Bornova 3. Sanayi Bölgesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez ile de fikir alışverişinde bulundu.

whatsapp-image-2023-05-02-at-14-20-11.jpeg

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Sürekli şunları aktardı; "Bulunduğumuz bütün görevlerde, Cumhurbaşkanımızın selamıyla bütün İzmir’i bugüne kadar kapı kapı dolaştık ve devam ediyoruz. Bizler AK Parti olarak bulunduğumuz bütün görevlerde seçimden seçime dolaşan bir profil çizmedik. Bu şehrin bütün sokaklarını biliriz, sorunlarını biliriz çözmek için yola çıktık. Cumhurbaşkanımız Cumhuriyet tarihinin kapsamlı borç yapılandırma düzenlemesini hayata geçirdi. Zor durumdaki esnafa nefes aldırdı. Bakın vatandaşların vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, Sosyal Güvenlik Kurumu ve belediyeler gibi bir çok kuruma olan tüm borçlarına yapılandırma ve ödeme imkanı sunuldu. Birlikte çalışıp, birlikte üretip, zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. AK Parti milletin içinden çıkmış bir partidir, milletiz için en iyisini ortaya koymak için bugüne kadar olduğu gibi olanca gücüyle çalışmaya devam edecektir."

whatsapp-image-2023-05-02-at-14-20-13-1.jpeg

Sürekli'nin ziyaretine ilişkin konuşan Yalçın Dönmez "Burada her ne kadar farklı siyasi görüşleden olan arkadaşlarımız olmuş olsa da sizin kapılarınız bize hep açık oldu. İl Başkanı iken, daha önce vekil iken her sorunumuzda yanımızda oldunuz. Bizler de talip olduğunuz her görevde sizin yanınızda olarak destekleyeceğiz. Bizim kapılarımız da size hep açıktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.