AK Partili Timinci hakkında Özen’den şok iddia!

AK Partili Timinci hakkında Özen’den şok iddia!

Özen’den AK Parti İl Yürütme Kurulu’na giren Tayfun Timinci hakkında şok iddia!

CHP İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen, AK Parti İl Yürütme Kurulu’na giren Tayfun Timinci hakkında şok bir iddiada bulundu. Özen, “Tayfun Timinci, İsviçre’de 2010 yılında kurduğu Swiss Fe şirketi ile Bern Borsasını bile altüst etmiş. İzmir de üretim yaptığını söylediği şirketi Erol Evcil' e kiralayan, kiradan başka geliri olmayan Şirket, İsviçreli yatırımcının 23 milyon Euro’sunu buharlaştırmış” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, dün İl Yürütme Kurulu’nu belirledi. İl Yürütme Kurulu’nda yer alan bazı isimler kamuoyunda sert eleştiri alırken, CHP İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen’den, Tayfun Timinci hakkında şok bir iddia ortaya attı. Sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda İsviçreli bir işadamının 23 milyon Euro’sunu buharlaştırdığını öne sürdü.

Özen’in paylaşımı şu şekilde:

AKP İzmir ilinin yürütme kurulu belirlenmiş. Dış İlişkiler İl Başkan Yardımcısı görevini Sn Tayfun Timinci üstlenmiş. Tayfun Timinci çok başarılı bir iş adamı. O kadar başarılı ki, İsviçre’de 2010 yılında kurduğu Swiss Fe şirketi ile Bern Borsasını bile altüst etmiş. İzmir de üretim yaptığını söylediği şirketi Erol Evcil' e kiralayan, kiradan başka geliri olmayan Şirket, İsviçreli yatırımcının 23 milyon Euro’sunu buharlaştırmış... O kadar başarılı yani. Helal olsun. Sadece dış ilişkilerde değil tabi ki İç işlerde çok başarılı bir İzmirli. Timincilerin 1999 da, Tansu Çiller hükümeti döneminde Tisan Çelik A. Ş. Emlakbank dan yüklü miktarda kredi aldığı, Tahsil edilemediği belirtilen kredi ise, tahsil edilemeyen alacaklar hesabı ile kapatıldığı iddia ediliyor. Benden bu kadar gerisi araştırmacı-gazetecilik işine girer. Kimsenin işinde gözümüz yok. Yani, AKP İzmir İl Teşkilatının dış işleri sağlamda, Allaha şükür. Taze-saray talimatlı bıyıklı genç AKP İl Başkanını milletçe alkışlıyoruz... Tiskeleye tiskeleye seçmiş yürütme kurulunu.

whatsapp-image-2018-05-02-at-20.10.01.jpeg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.