AK Partili Zeybekci'den flaş açıklama: 'Eğer ittifaklar olmasaydı İzmir’de birinci olurduk'

AK Partili Zeybekci'den flaş açıklama: 'Eğer ittifaklar olmasaydı İzmir’de birinci olurduk'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “ Eğer tüm siyasi partiler tek başlarına seçime girseydi İzmir'de birinci parti olurduk" dedi.

AK Parti İzmir’de İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, geçmiş dönem il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.  AK Parti’de Kızılcahama’da yapılan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ardından, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci teşkilatla bir araya geldi.

İTTİFAK OLMASAYDI…

Zeybekci’nin toplantıda, “İzmir'de partiler seçime bireysel girseydi seçimi kazanırdık. Özellikle belirtmek istiyorum. MHP ile yaptığımız İttifakla ilgili bir sıkıntılardan bahsetmiyorum. Siyasi partiler ayrı ayrı girseydik seçimi alırdık diyorum. Partide ihmal ettiğimiz arkadaşlar var. Atlamışız bu isimleri. Hatalarımızdan ders çıkartacağız. Bizim beklentimiz cumhurbaşkanımızın yüzünü güldürmek. İl başkanımızın emrindeyim. İl başkanlığı bizim evimiz. Biz bunun dışında başka bir yer bilmeyiz. Başkanım ne talimat verirse yaparım. Ramazan ayında toplantılarımıza devam ettireceğiz. Bizim davamız makam davası değil. Bizim davamız hizmet davası. Ben artık buradayım. Hep sizlerle olacağız. İzmir'e borcumuz var. 1 milyon 40 bin oy aldık. Daha ciddi bir çalışma yapılsaydı1 milyon 100 bin oy alırdık” dediği öğrenildi.

BENİM BEKLENTİM…

Sürekli’nin ise, “Herkesle toplantı yaptım. Yönetim için İsim alıyorum. Partide görev alan arkadaşları sadece yönetimde değil farklı alanlarda kendi ilçelerde görevlendireceğiz” dediği belirtildi.

Kaynak: Gündeme Bakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.