Ali Aslan: "Derneklerimizin her zaman yanında olacağız"

Ali Aslan: "Derneklerimizin her zaman yanında olacağız"

Cumhur ittifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bayraklı şübesini ziyaret etti.

Mansuroğlu semtinde bulunan dernek binasına gelen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’ı, Türkiye Polis Emeklileri sosyal Yardım Derneği Bayraklı Şube Başkanı Hacı Mehmet Bekter ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

dsc_6097.jpg

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Aslan, ”Her zaman sosyal derneklerin yanında olacağız. Bayraklı halkının göreve layık görmesi halinde Belediye  olarak her türlü destek verilecek. Her daim hepimizin güvencesi olan polislerimize ve hizmetleri olan emekli polislerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar şehit düşen asker ve polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum“ Dedi.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bayraklı Şube Başkanı Hacı Mehmet Bekter ise “ Ziyaretlerinden dolayı Ali Aslan bey’e teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız hakkında çeşitli konular ve sorunlarımız ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Seçimlerde kendisine başarılar diliyoruz. Seçildiğinde bizim gibi sosyal derneklere yardımcı olacağına dair söz aldık. İzmir ve Bayraklı için hayırlısı olsun “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.