Ali Aslan'dan rakibi Sandal'a sert sözler

Ali Aslan'dan rakibi Sandal'a sert sözler

Ak Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan, Radyo Romantik Türk’te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Aslan, CHP’nin Bayraklı adayı Serdar Sandal, ile ilgili bazı iddialarda bulunarak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ‘Bayraklı’yı peşkeş çekecekler’ sözlerini de hatırlatarak imada bulundu.

İşte Aslan’ın rakibi Serdar Sandal ile ilgili Abdullah Polat’a yaptığı özel açıklamalar;

“Herkeste bir bıkkınlık bir yorgunluk var. Diyorlar ki oyumuzu Ali Aslan’a vereceğiz. Bayraklı’ya hizmet gelsin. Genel seçimlerde oyumuzu yine CHP’ye veririz ama oyumuz bu sefer Ali Aslan’a diyorlar. Neden bize oy vermeleri gerekiyor sorunuza gelince bir tarafta Ali Aslan var diğer tarafta Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı var. İki tane fotoğraf. Bir fotoğraftaki Ali Aslan’ı anlatacak olursak, çekirdekten yetişmiş, silahlı kuvvetlerde görev yapmış. Özel güvenlik şirketini kurmuş. Bugün bini aşkın çalışanı var. Bir belediyede oldukça büyük bir bütçe var. Bu belediyede olduğu gibi bini aşkın insan var. Varlıkları var bu anonim şirketin. Tecrübesi var. 24 yıllık yönetim tecrübesi var. İlçe başkanlıkları var. Bir dünya birikmiş ticari ve siyasi tecrübeleri var. Şimdi tecrübenin okulu yok, üniversitesi yok. Bunlar yaşayarak kazanılır. Ben şu anda bütçesi milyonları aşkın bir şirketi yönetiyorum. Personeli bini aşkın şirketi yönetiyorum. Ben geldiğimde Bayraklı’nın bin 200 çalışanını yönetmeye hazırım. Tecrübem var. Ben hazırım. Ve bu ispatlanmış.24 yıldır ayakta kalan gelişen ve büyüyen bir şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Bu çok önemli bir şey. Diğer tarafta ise ne var. Asla insanları küçümsemiyoruz fakat vizyon ortaya koymak lazım. Çiğli Belediyesi’nde çalışan bir memur var. Bu memur geçmişinde batırmış olduğu bir dershane var. Şimdi bu küçük dershaneyi kurmuş batırmış bir yere götürememiş. Sonra gelmiş Çiğli Belediyesi’nde bir CHP’li belediye başkanının desteği ile bir yer bulmuş. Orada şu anda memurluk yapıyor. Sonra bu belediye başkan adayına diyorlar ki,sen gel benim hemşehrimsin. Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşinin yeğeni CHP’nin adayı. Evet tamam olsun,peki şimdi baktığımız zaman bir belediyeyi yönetecek altyapısı yok. Eğitimi olabilir. Tecrübe başka birşey. 300 milyonluk bütçesi nasıl yönetecek? İkincisi Belediye personeli olan belediyeyi nasıl yönetecek? O mu yönetecek? Bir başkası mı yönetecek? Çok önemli. Bayraklı Belediyesi’nin kalan varlıkları bitti zaten de. Kalanları nasıl yönetecek? O işi öğrenene kadar çoktan belediyeyi yönetmiş olurlar. İşte Hasan Başkan’ın bangır ayak peşkeş çekecekler diye bağırdı ya. Ben peşkeş çekeceklerine yüzde bir milyon inananlardanım. Teşekkür ediyorum Hasan Karabağ’a. Böyle uyardığı için halkı. Şu an gelen belediye başkanı şuan varlıklardaki bir milyonluk  reklam borcunu nasıl sağlıyor? Bunu borcunu kime nasıl ödeyecek? Kime çalışacak? Bu reklam kaynaklarını nereden buluyor. Yukarıdan atanan bu arkadaşın Bayraklı Belediyesi’ni yönetmesi söz konusu değil. Ne tecrübesi ne de birikim müsait. Bayraklı malesef belli çevrelere peşkeş çekilecek. O nedenle oylarını bana vermeleri gerektiğini söylüyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.