Altay’dan AK Partili Eroğlu’na forma sürprizi

Altay’dan AK Partili Eroğlu’na forma sürprizi

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Kemeraltı esnafıyla bir araya geldi.

Esnafın yoğun olarak Konak’ta bulunduğunu belirten Eroğlu, “İlçemizde işyeri bulunan esnafımız bizden hizmet bekliyor, asli görevlerimiz olan alt yapılarını yapmamızı, huzurlu iş alanı açmamızı istiyor. Gereken neyse en iyisini biz yaparız” dedi. Altay Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimini de ziyaret eden Eroğlu’na ‘35 Melek Eroğlu’ yazılı Altay Spor forması hediye edildi. 

27subataltay.jpeg

Esnafla buluştu

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Tarihi Kemeraltı Çarşısında esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Adayı Eroğlu, gördüğü ilgi ve destek için teşekkür ederek, “Konak İlçemizde bulunan yaklaşık 150 bin esnafımız bizden hizmet bekliyor, kazançlarını arttıracak faaliyetler yapmamızı bekliyor. Bugüne kadar birçok esnaf kuruluşumuzla ve esnafımızla bir araya geldim. Hemen hepsi fiziki sorunlardan yılmış vaziyette. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil. İlk olarak altyapı sorunlarını çözerek, huzurlu ve keyifli bir iş yaşantısı sağlayacağız sonra da desteklerimizle esnafımızın kazancını arttıracak girişimler yapacağız. Fuarlar, etkinlikler, turizm ve tanıtım faaliyetlerimiz aralıksız sürecek. Konak emsalsiz bir değerdir, bizimle birlikte bu değer kazanca dönüşecektir. Bundan hiç şüphe etmiyoruz” diye konuştu. 

27subatmelekeroglu-(1).jpeg

Büyük Altay’ımızın her zaman yanındayız

Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Mimar Melek Eroğlu, futbol kulüplerinin belediye olarak her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Sporun çocuklar ve gençlerin hayatında mutlaka olması gerektiğine dikkat çeken Eroğlu, şöyle konuştu; “Lise ve Üniversite yıllarımda profesyonel olarak spor yaptım. Sporun önemini en iyi bilenlerden biriyim. Bizim yöneteceğimiz Konak’ta Belediye her türlü spor faaliyetine ve sporculara pozitif ayrımcılık yapacak. İnanıyorum ki Konak’tan her spor dalında şampiyonlar çıkaracağız. İlçemiz spor alanında da değerler yetiştirecek. İzmir spor kenti. Büyük Altay’ında gönlümüzde ayrı bir yeri var. Tesisleri Gaziemir’de ama stadyumu Alsancak’ta yani bizim bölgemizde. Önceki gün taraftarlarımızı Giresun maçına yolcu ettik. Yerel yönetim olarak amatör spor kulüplerimizin de profesyonel kulüplerimizin de her zaman tüm unsurlarımızla yanında ve destekçisi olacağız. 

27subatmelekeroglu-(5).jpeg

35 Melek Eroğlu

Ziyaretin sonunda Ekmekçioğlu, Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu’na Altay Spor’un “35 Melek Eroğlu” yazılı formasını hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.