ANAP'lılar Çeşme'de Buluştu

ANAP'lılar Çeşme'de Buluştu

Selçuk Yaşar'a Anlamlı Ziyaret

ANAP iktidarında Başbakan Yardımcısı olan Kaya Erdem, Çeşme'de eski ANAP'lılarla buluştu. Bu özel buluşma sonrası Erdem, İşadamı Selçuk Yaşar'ı ziyaret etti. 

ANAP eski Ulucak Belediye Başkanı Ekrem Beşerler'in organisazyonuyla Çeşme Altınyunus Oteli'nde, sohbet havasında geçen buluşmaya Lütfullah Kayalar, Timur Demir, Metin Öney, Şükrü Kayabaşı, Ahmet Özdemir, Ali Büge, Özgür Tütüncüoğlu ve Necati Güven katıldı.  

Otelin terasında gerçekleşen toplantıya İstanbul'dan gelen Kaya Erdem, eski çalışma arkadaşlarının aynı zamanda birer dostları olduğunu belirterek, "Eski günleri yad ettik. Önemli olan bu dostluk bağının hiçbir zaman kopmaması. Biz bunu başardık. " Dedi.  Eski ANAP'lıları Çeşme'de biraraya getiren Ekrem Beşerler ise uzun yıllar siyasete damgasını vurmuş dostlarıyla birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

SELÇUK YAŞAR'A ZİYARET

Kaya Erdem ve Ekrem Beşerler daha sonra Türkiye'nin önemli kuruluşlarından olan Yaşar Holdingin Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ı ziyaret etti. Çeşme Altınyunus  Oteli'nde Yaşar'la biraraya gelen Erdem ve Beşerler bol bol sohbet etti. Selçuk Yaşar, Kaya Erdem'in Başbakan Yardımcısı iken Çeşme'ye yaptıkları hizmetleri vurgulayarak ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.