Anı Biriktirmenizi Sağlayan Kamp Çadırı Modelleri

Anı Biriktirmenizi Sağlayan Kamp Çadırı Modelleri

Doğa ile iç içe bir gezi yaşamak isteyen kişiler arasında iseniz kamp çadırına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ihtiyacınızın için Koçtaş'ı tercih ederek kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Doğa ile iç içe bir gezi yaşamak isteyen kişiler arasında iseniz kamp çadırına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ihtiyacınızın için Koçtaş'ı tercih ederek kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Koçtaş kamp çadırı tasarımları; kalite ve rahatlığı sayesinde sizlere keyifli anılar yaşama imkanı sunar. Yağmur ve rüzgardan etkilenmeden doğa ile iç içe konaklama yapmanıza katkı sağlar. Siz de maceraya atılan kişiler arasında yer alıyorsanız tasarımlar ile konforlu yolculuklara çıkabilirsiniz.

Çok Yönlü Kamp Çadırı Modelleri

Şişme kamp çadırı tasarımları, çok yönlü özelliği sayesinde farklı alanlarda kullanılır. Tasarımları doğa gezilerinde konaklamak amacı ile ya da arka bahçe dekorasyonunuza natürel ve özgün bir görüntü katmak için kullanabilirsiniz. Modeller, şişirilerek kullanılır. Kullanım sonrasında havası indirilerek muhafaza edilir. Bu özelliği sayesinde fazla yer kaplamaz, rahat bir şekilde kullanılır. Oldukça hafif olan tasarımları kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Ürünler, yanma geciktirici kumaşlardan üretilir. Böylelikle eğlenceli kamp etkinliklerinde oluşan kazaların geciktirilmesini sağlayarak sizleri korur. Modeller, su geçirmez özelliği ile konfor sağlar. Su geçirmeyen yapısı sonucunda bahar aylarında karşılaşılan ani sağanaklardan etkilenilmesinin önüne geçer. Bu özellikleri ile beraber tasarımlarda su geçirmez dikişlere de yer verilir. Dikişleri sayesinde üst düzey koruma sağlar. Ürünler; mavi, gri, yeşil ya da beyaz gibi renk seçeneklerine sahiptir. Modeller de genel olarak tek çıkış bulunur. Bazı seçenekler de iki farklı çıkışa sahiptir. Ürünler de yer alan çıkış kısımları fermuarlı özelliği ile rahatlık sağlar. Tercih edilen fermuarlar oldukça dayanıklı olup uç kısmı içeride yer alır. Böylelikle yabancı kişilere karşı da korunmanıza katkıda bulunur. Tasarımlar ile güvenli konaklamalar yapabilirsiniz.

Doğal Hayatta Konfor İçin Kamp Çadırları

Farklı kişi sayıları için tasarlanan modeller vardır. 6 ya da 4 kişilik kamp çadırı seçenekleri bulunur. Kamp çadırı 4 kişilik tasarıları, polyester materyallerin işlenmesi sonucunda sizlere ulaştırılır. Polyester ham maddesi sayesinde nefes alan bir yapıya sahiptir. Böylelikle yaz aylarında ürünleri rahat bir şekilde kullanabilir, bunaltıcı havadan etkilenmeyebilirsiniz. Polyesterden üretilen modeller ile beraber köpüklü malzemeden tasarlanan ürünler de vardır. Köpüklü malzemeden üretilen modeller, sağlam yapıya sahip olup uzun süre kullanılabilir. Bu modeller, yaklaşık 2.5 kilo ağırlığında bulunuyor olup tırmanış, balıkçılık ya da hiking benzeri hobiler için kullanıma uygundur. Kamp çadırı 6 kişilik modelleri geniş aile ya da kalabalık arkadaş gruplarının doğa ile baş başa zaman geçirmesine olanak sunar. Uzun süre konaklamaya elverişlidir. Bu tasarımlar da polyester ya da köpük malzemeden üretilir. Modeller, kamp çadırı, 32 adet kısa kazık ve bir adet sırt çantası ile satışa sunulur. Model içerisinde yer alan parçalar ürüne bağlı olarak farklılaşabilir.

kamp-cadiri2-1.jpg

Eğlenceli Gezilerin Rahat Konaklaması!

Tasarımlar; büyük, orta ya da küçük olarak sınıflandırılabilir. Büyük kamp çadırı seçenekleri aynı anda pek çok kişinin konaklamasına imkan tanır. Orta boyuta sahip olan seçenekler, çekirdek aileler tarafından kullanılırken küçük olan modeller ise tek başına zaman geçirmek isteyen kişiler için tasarlanır. Modelleri inceleyerek kişi sayısına uygun seçim yapabilirsiniz. Kamp çadırı fiyatları ürüne bağlı olarak farklılaşabilir. Araç üstü kamp çadırı seçenekleri portatif tasarımları ile her yerde kamp yapma imkanı sunar. Bu seçenekleri, araç üzerine montajlayabilirsiniz. Böylelikle çeşitli böcek ya da yabani hayvandan korunarak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Doğa ile baş başa zaman geçirmek istiyor, hava koşulları ya da haşerelerin zararlı etkilerinden korunmak istiyorsanız Koçtaş web sitesinde yer alan kamp çadırı modellerini değerlendirebilirsiniz. Böylelikle yaz ya da kış aylarında korunaklı ve doğa ile iç içe gezilere katılabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.