ANKARALI İŞ KADINLARINDAN İZMİR ÇIKARMASI

ANKARALI İŞ KADINLARINDAN İZMİR ÇIKARMASI

“KAİSDER, Anadolu’da İş Kadinlari İle Buluşuyor Projesİ” kapsamında Ankaralı İş kadınları İle İzmir İş kadınları, iş ve güç birliği için buluştular.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ege Sanayi Odası Başkanını ziyaret eden KAİSDER Yönetim Kurulu üyeleri birçok örgütü ziyaret edip, iş kadınları ile “ortak kalkınma aklı” için harekete geçti.

Bir süredir iş kadınları ile güç birliği için Anadolu’yu gezen Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER)’in son durağı İzmir oldu. “KAİSDER, Anadolu ile buluşuyor Projesi'' kapsamında İzmir’e çıkarma yapan KAİSDER Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve EGE Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar’ın yanısıra, birçok iş kadını örgütü temsilcisi ile görüşerek, “Ortak Kalkınma Aklı” için harekete geçtiler.

KAİSDER, “ Birlikte Üretiyor, Birlikte Güçleniyoruz” sloganı ile Anadolu’yu dolaşıyor. 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde İzmir’de temaslarda bulunan, KAİSDER Yönetim Kurulu Başkanı Göknur Atalay ve yönetim kurulu üyeleri,  İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret ederek, hem kendilerini anlattılar hem de ekonomik ve girişimcilik açısından Ankara ve İzmir ile ilgili müzakerelerde bulundular.

Ortak akıl, ortak yol haritası...

İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Tanyeli ile iki şehir arasında köprü kurabilecek projeler üzerinde duran KAİSDER Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kurumsal Yönetim Birimi Başkanı Korhan Mangır’la da bir araya geldiler. Mangır’dan ajansın yakında açacağı teknik destek programları hakkında ayrıntılı bilgi alan yönetim kurulu üyeleri, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ve yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yaparak, hangi sektörlerde işbirliği yapılabileceğini tartıştılar ve bu konuda ortak bir yol haritası oluşturulması gerektiğinin altını çizdiler. Toplantıya, TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Başkanı Ayşe Öztezel ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Işın Yılmaz da katıldı.

İş kadınlarının güç birliğinin ekonomiye katkısı

KAİSDER Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, iş kadınları arasında dayanışmanın güçlenmesinin, ülke ekonomisine katkılarını müzakere ettiler.KAİSDER Anadolu’da İş Kadınları ile Buluşuyor Projesi “ kapsamında; bugüne kadar, Kayseri, Sivas, Yozgat, Adana, İskenderun, Hatay ve Eskişehir ve İzmir’i ziyaret eden KAİSDER yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde Van’a gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.