Ayşen Zeybekci: "İzmir turizm cenneti olacak"

Ayşen Zeybekci: "İzmir turizm cenneti olacak"

Ayşen Zeybekci, vatandaşlara, İzmir'in tatil cenneti haline gelmesi için eşi Nihat Zeybekci'nin yapmayı hedeflediği tüm projeleri tek tek aktardı.

Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Zeybekci, söz konusu vatandaşa hizmet, söz konusu memleket olunca biz kadınlar her zaman eşlerimize dostlarımıza destek olmaya varız. İzmir'in incisi olması gereken Çeşme, Karaburun, Seferihisar’ın geri planda kaldığını görüyoruz. Turizm demek sadece yazın denize girmek demek değildir. Önemli olan dört mevsim bu güzel ilçelerin büyüyüp, gelişmesini sağlayacak turizm anlayışını getirmektir. Nihat Bey, bu ilçelerde kışın kaplıca, termal ve kongre turizmini, yazın ise deniz turizmini zirveye taşıyacak projeleri hayata geçirecek. Tarihi alanların, yıl boyunca yerli ve yabancı turistlerle dolup taştığı gözde bir kent planları yapılıyor” dedi.

unnamed-(2)-352.jpg

HİZMET YAĞACAK

“İnşallah yerel seçimlerden sonra AK Parti Belediyeciliği ile birlikte İzmir'e hizmet yağacak” diyen Ayşen Zeybekci, “Nihat Beyin projeleri ile Seferihisar, Çeşme, Karaburun’u, dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin ilk tercihi haline getirecek. Nihat Bey bu bölgelerin sadece yaz turizmi için değil, yılın 12 ayı boyunca faaliyet gösteren, dünyanın dönüp baktığı tatil beldeleri haline getirilmesi için çalışmalar yürüteceğinin sözünü verdi” diye konuştu.

unnamed-(3)-263.jpg

Yaz-kış kaplıcaların faaliyet gösterdiği oteller ve işletmeler konusunda eşi Nihat Beyin hassasiyetine dikkat çeken Zeybekci, “Çevre hassasiyeti dikkate alınarak, alanlar inşa edileceği eşim tarafından her defasında dile getiriyor.  Çeşme'nin turizm alanında gelişip ilerlemesi, dünyada parlayan bir yıldız olması için Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayımız Mustafa Cenger ve büyükşehirde Nihat Zeybekci ile İzmir'de hizmet zirveye taşınacaktır” ’dedi.

unnamed-492.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.