Bahçeli, "İstanbul'da PKK'ya, FETÖ'ye geçit yoktur"

Bahçeli, "İstanbul'da PKK'ya, FETÖ'ye geçit yoktur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitinginde konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine 1 hafta kala Yenikapı'da İstanbul mitingi düzenledi.

BAHÇELİ YENİKAPI'DAN SESLENDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, Yenikapı'daki mitingte vatandaşlara seslendi.
 
AK Parti ve MHP'nin Yenikapı İstanbul Mitingi'ne kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı...AK Parti ve MHP'nin Yenikapı İstanbul Mitingi'ne kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı...

Bahçeli'nin konuşmasına "Bugün muhteşemsin, bugün tarih yazıyorsun. Cumhur İttifakı'nın 3'üncü ortak mitingi vesilesiyle bir kez daha Yenikapı mucizesine imza atıyorsunuz. İstanbul'da yeniden diriliş ve yükselişin işaretini veriyorsunuz. 7 Ağustos 2016'dan 960 gün sonra 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünden 983 gün sonra Yenikapı'da muhteşem bir heyecanın bayraktarlığını yapıyorsunuz" diye başladı.

Yıldırım: Ben fazla vaktinizi almayayım, Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacakYıldırım: Ben fazla vaktinizi almayayım, Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak

"31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, İstanbulumuza, milli birlik ve bekamıza hayırlı sonuçları olmasını diliyorum" diyen Bahçeli şunları söyledi:
 
"İstanbul tarihtir, medeniyettir, kardeşliktir, fetihtir, dünyanın en büyük Türk İslam kentidir. Bu siper zillete teslim olursa, muhteşem anıların nice miras kararı ve körelir. İstanbul, Cumhur İttifakı'nın hassasiyet ve haysiyet merkezidir. İstanbul'da atılacak bir adımın yankısı her yerden hissedilecek, her taraftan işitilecektir.

Yeni Zelanda'daki hain saldırıya değinen Bahçeli, "Gelin Avrupa Yakasındayız. Sizi de dedeleriniz gibi sizi de yerin dibine indirelim. Camilerimize, minarelerimize, bayrağımıza, vatanımıza kem gözle bakan varsa ya o gözü oyarız, ya da harabe bina gibi yıkarız. Hedefteki şehir İstanbul'dur" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Türkiye'yi yıkmak istiyorlar yıktırmayacağız; Türk milletini bölmek istiyorlar böldürmeyeceğiz" dedi. MHP lideri, "Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır" diye konuştu.

"15 Temmuz'da milli bekamız neredeyse imha olacaktı, hıyanetin hevesi kursaklarında kaldı" diye konuşan MHP lideri Bahçeli şunları söyledi:

"Ekonomik teröre karşı aynı gemiye bindik. Beka düşmanlarına karşı aynı mevziye girdik. Terör örgütlerine emperyalist odaklara karşı el ele verdik, güç ve gaye birliği yaptık. Cumhur İttifakıyla kucaklaştık. Konu vatansa nefsimize tutsak olamazdık, kenetlendik, kucaklaştık.

Tehlikeleri okuduk Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde uzlaştık. 31 Mart seçimleri milli iradenin tercih ve desteğiyle kazası belasız temin edilmeli. 31 Mart bir beka, İstanbul için kader seçimidir. İstanbul'da PKK'ya, FETÖ'ye geçit yoktur. İstanbul'da zilletin öne çıkmasına müsaade edilmemelidir. Zillet İttifakı beladır, Cumhur İttifakı bekadır.

CHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, bu Kılıçdaroğlu'nda umut yoktur. Kürt kökenli kardeşlerime sesleniyorum. Sizi bizden çok seven olamaz. Amerika sizi bizden çok sevemez"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.