Balçova Çalkaya’ya sahip çıkacak

Balçova Çalkaya’ya sahip çıkacak

‘Milli irade’ için toplanacaklar!

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, ilçe seçim kurulunun AKP’nin baskısıyla Belediye Başkan adayları Mehmet Ali Çalkaya ile ilgili farklı bir karar aldırdığını öne sürerek, “Yarın saat 12.00’da Balçova Belediyemizin yanındaki Cumhuriyet Meydanı’nda milli irade eylemi yapacağız” dedi.

chp-balcova-ilce-baskani-eryilmaz-in-aci-gunu--37317.jpg

CHP’nin Balçova Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çalkaya ile ilgili ilçe seçim kurulunun “memnu hakların iadesi” ile ilgili evrak istedi.  Çalkaya’nın bu evrakları pazartesi gününe kadar seçim kuruluna verememesi durumunda adaylığı düşecek.

İLÇE BAŞKANI ERYILMAZ’DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, ilçe seçim kuruluna tepki göstererek, “Oturmuşlar, düşünmüşler biz CHP’ye Balçova’da nasıl zarar verebiliriz’ diye. Seçimi alamayacaklarını biliyorlar. Milli irade deyip duranlar, milli iradeyi yiyip, yutmuş! Uygulamalarında böyle bir şey yok. Madem başkan adayı yapılması uygun değil, neden başkanlık koltuğunda oturtuyorsunuz? Alsınlar o zaman görevden! İşin arka planı başka. AKP seçimi kazanamayacağını biliyor, korkuyor. Korkmasınlar. Adam gibi gelip seçimde karşımıza çıksınlar. Böyle bir şey olur mu? Balçova’daki tüm partiler ilçe seçim kurulunun istediğine karşı çıkıyor. AKP hariç! AKP, memuru baskı altına alıyor. Yarın saat 12.00’da milli iradeye sahip çıkmak adına Balçova Belediyesi’nin yanındaki Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geleceğiz. Tüm İzmirlileri yarın (Pazar) Balçova’ya bekliyoruz” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.