Başkan Aksoy'dan Menemen Belediyespor açıklaması

Başkan Aksoy'dan Menemen Belediyespor açıklaması

Başkan Aksoy, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Menemen Belediyespor’la ilgili çağrıda bulundu.

Aksoy, Menemenlilere ait olanlar içerisinde Belediyespor’un da yer aldığına vurgu yaparak, “Menemenlilerin malları için kimseyle pazarlığa girmem. Protokol hazır, davet ediyoruz, gelsinler Menemenlilerin mallarını Menemenliye versinler”dedi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Belediye bünyesindeki 176 gayrimenkulün eski Belediye Başkanı Tahir Şahin zamanında devredilmesi ve satılmasına sert çıkmış ve konuya ilişkin basın toplantısı düzenleyerek, Menemenli’ye ait mallara ilişkin hukuki sürecin işlediğini belirterek, geri alacaklarını açıklamıştı. Ardından geçtiğimiz günlerde Eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, basına yaptığı açıklama ile gayrimenkulleri geri vereceğini ama Menemen Belediyespor’un kendisinde kalmasını talep etmişti. Aksoy ise bugün Şahin’in sözlerine istinaden sosyal medya üzerinden açıklama yaparak şu sözleri söyledi:

Geçen gün dernek yönetimi olmamasına rağmen bir başka şahıs da açıklama yaptı. Menemen halkına ait malların üzerinden hiç kimseyle pazarlığa girmem. O halka aittir, Menemenlilere aittir. Buradan söylemek istiyorum hiçbir şekilde halkın olan malları üzerinden pazarlık yapılmadı. Adaylık döneminde bu malları geri alacağız dedik. Kapalı kapılar ardından pazarlığı pekiştirmek söz konusu değildir. Bu malları açık şekilde istiyoruz ve derneğin verdiği sözlerin arkasından durmasını istiyoruz. Bununla ilgili avukatlarımız gerekli çalışmaları yaptı, protokoller hazır. Kendilerini davet ediyoruz, gelsinler Menemen Belediyesi malını Menemen halkına iade etsinler.

BİZİM YÖNETİMİMİZ ŞEFFAF, AÇIK VE NETTİR

Menemen Belediyesi’nde artık yeni bir anlayışın hakim olacağının altını çizerek sözlerine devam eden Aksoy, “Protokolümüz hazır, ne zaman isterlerse gelip malları Menemen halkına iade edebilirler. Bizim yönetimimiz şeffaf, açık, nettir. Söz verdiğimiz gibi bu tarzı kuracağız. Dolayısıyla bizim saklayacağımız gizleyeceğimiz, halkımıza söylemeyeceğimiz hiçbir şey söz konusu değildir. Menemen Belediyespor Derneği yöneticileri şunları söyleyeyim geçmişe yönelik üyelik yapılmasın çünkü hukuki sorunlar ortaya çıkıyor. Kişilere göre hukuki sonuç doğuracaktır. Daha sonra bunun altında dernek arkadaşımızın kalmasını istemiyorum. Bundan sonra da söz verdiğim şekilde bilgi paylaşımlarını yapacağım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.