Başkan Arda: ‘Adaletli ve hakkaniyetli olacağız’

Başkan Arda: ‘Adaletli ve hakkaniyetli olacağız’

AK Parti’den CHP’li başkana kutlama ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya kutlama ziyaretinde bulundu.

Erol Kaya: Desteğe hazırız

Samimi bir havada geçen görüşmede Başkan Arda’ya görevinde başarılar dileyen Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya, Gaziemir’e verilecek her hizmette destek vermeye hazır olduklarını belirterek, “Görevinizde başarılar diliyoruz. Siyasi görüşlerimizin farklı olması bizim için önemli değil. Ortak akılla hareket ederek, Gaziemir’e hizmet edebiliriz. Parti veya siyasi görüş farklılığı gözetmeksizin, Gaziemir için kim bir çivi çakacaksa desteğe hazırız. Bir sıkıntı ya da talebiniz olursa Ankara’da sizin eliniz, gözünüz kulağınız oluruz” diye konuştu.

Başkan Arda: Adaletli ve hakkaniyetli olacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Gaziemir Belediye Başkanlığı benim için onurlu bir görev. Enerjimiz yüksek. Bu onurlu görevi yaparken adaletli ve hakkaniyetli olacağız. Her türlü fikre açığım. Sizin öneriniz veya girişimlerinizle yapılacak bir şey olduğunda da göğsümüzü gere gere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.