"Başkan borcumuz ne kadar?"

"Başkan borcumuz ne kadar?"

Gazetemizin birçok defa gündeme taşıdığı Kemalpaşa Parsa Meydanındaki tak tabelesındaki "Atam İzindeyiz" yazısı sonunda onarıldı!

MEDYA EGE- Kemalpaşa Parsa Meydanında bulunan tak tabelasında silinmiş halde bulunan "Atam İzindeyiz" yazısının sonunda onarıldı!

Bölgeye defalarca giden Medya Ege ekibi, vatandaşlarla görüşmüş, halkın konuya ilişkin rahatsızlığını birçok defa gündeme taşımıştı.

whatsapp-image-2022-10-29-at-11-46-50-001-001.jpeg

VATANDAŞLARIN RAHATSIZLIĞI GÜNDEM OLDU

Son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bölgeye giden ekip arkadaşlarımızla konuşan Kemalpaşalı emekli bir vatandaş, Kemalpaşa Belediyesi ve Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya seslenerek "Başkan tabelayı sen yaptır, parasını biz verelim" cümleleri ile seslenmiş, tak tabelasının kentin dört bir yanında gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yakışmadığını dile getirmişti.

whatsapp-image-2022-11-05-at-12-27-42.jpeg

"BORCUMUZ NE KADAR?"

Bugün, tak tabelasının onarıldığı yönünde Kemalpaşalı vatandaşlardan gelen aramalar sonrasında bölgeye giden Medya Ege ekibi, Kemalpaşa Belediyesi'nin sonunda tabelayı onardığını tespit etti. Vatandaşlarla konuşan muhabirlerimiz, bu kez de Başkan Karakayalı'ya seslenerek "Tabela yapıldı, Başkan borcumuz ne kadar?" ifadeleri ile seslendi.

whatsapp-image-2022-11-05-at-12-28-18.jpeg

1 Ekim tarihinden bu yana gündeme taşıdığımız haberlerimizi takip eden Başkan Rıdvan Karakayalı'ya bizi takip ettiği için teşekkür ediyoruz.

kema.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.