Başkan Karabağ: 'Bu davranışım örnek olsun!'

Başkan Karabağ: 'Bu davranışım örnek olsun!'

"Bana kimse şantaj yapamaz!"

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, E.D. hakkında, eski belediye çalışanı A.Ö. ile gizli görüntülerinin olduğunu söyleyerek kendisinden makamında para istediği iddiasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyet mensupları, A.Ö. ve üzerinde sahte kimlikle yakalanan E.D'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlı E.D, hakkındaki şantajsuçlamalarını kabul etmedi. Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan şüphelilerden E.D, "resmi evrakta sahtecilik ve şantaj" suçlamasıyla tutuklandı. "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve şantaj" suçlamaları yöneltilen A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARABAĞ KONUŞTU!
Gündeme Bakış’a konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ortada uygunsuz bir görüntü diye bir şey yok. Bana kimse şantaj yapamaz. Herkese örnek olsun diye bunları şikayet ettim ve yargı da gereğini yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin savcıları, polisleri medeni cesaretimden dolayı beni tebrik etti. Ben hayatım boyunca böyle şeylere asla müsaade etmedim, bundan sonra da etmeyeceğim” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.