Başkan Kayalar, 'Spora ve sporculara desteklerimiz sürecek'

Başkan Kayalar, 'Spora ve sporculara desteklerimiz sürecek'

Geçtiğimiz ay birincisi düzenlenen Menderes Off Road Oyunları ile sporseverler Menderes'te bir araya gelmişti.

Medya Ege- Menderes Off Road Oyunları ile motorsporu tutkunlarını bir araya getiren Menderes Belediyesi Başkanı Mustafa Kayalar, 'Spora ve sporculara desteklerimiz sürecek' dedi.

Bu yıl ilki düzenlenen 1. Menderes Off Road Oyunları, Menderes Belediyesi’nin katkılarıyla Tekeli’de gerçekleştirilmişti. Özel olarak hazırlanan alanda yapılan etkinlik amatör off road tutkunlarını bir araya getirmişti. Her zaman sporu ve sporcuları destekleyen Menderes Belediyesi Başkanı Mustafa Kayalar, "Tekeli'de düzenlediğimiz etkinliğimizi geleneksek hale getirip her yıl Menderes'imizde gerçekleştireceğiz" dedi.

fdlfxgexsai3pta.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Kayalar, "Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Menderes Off Road Oyunları ile motorsporu tutkunlarını bir araya getirdik. Tekeli'de düzenlediğimiz etkinliğimizi geleneksek hale getirip her yıl Menderes'imizde gerçekleştireceğiz. Bu tür organizasyonlarla hem spora ve sporcuya desteğimizi sürdürecek hem de güzel ilçemizin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

fdlfyd8wuam-95r.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.