Başkan Özkan’ın Büyük Yatırımı Eğitime!

Başkan Özkan’ın Büyük Yatırımı Eğitime!

Arif Çayan yazdı; Başkan Özkan’ın Büyük Yatırımı Eğitime!

Yerel yönetimlerin başında olan, 7’den 70’e herkesin sorunlarıyla ilgilenmek zorunda olan Belediye Başkanlarının en çok sevdiğim yönü eğitime, kültüre ve sosyalleşmeye önem vermeleri ve o yönde yatırımlar yapmaları.

Zira başkan olduğunuz şehrin her şeyini değiştirebilirsiniz, yolunu, kaldırımını, köprüsünü, parkını, bahçesini ama insanın gelişimine, değişimine katkı koyarsanız işte o zaman asıl başkanlık görevinizi yerine getirmiş, mutlu bir il ve ilçeyi yaşama kazandırmış olursunuz.

Sadece yaşama, o ilin veya ilçenin geleceğine de.

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan da işte bu büyük yatırımcı belediye başkanlarımızdan bir tanesi.

Şimdilerde Menderes’te yaşayan, yaşları 10 ile 12 yaşlarındaki çocuklar için Menderes’te büyük bir yatırıma, eğitim yatırımına girdi.

menderes-belediye-baskan-vekili-ozkan-dan-mesaj-seli-burasi-artik-chp-nin-kalesi-h122078-8cb5d.webp

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü devreye sokarak, görevlendirme ve projelendirme yaparak Menderes’te İngilizce Eğitim Kursları başlattı.

‘Bizim için eğitim her şeyin başında gelir’ diyerek başlatılan İngilizce eğitimi alacak olan çocukların, geleceklerine, gelecekte alacakları eğitime, gelecekte yaşayacakları hayata ve en önemlisi Menderes’in gelecekteki yaşantısına büyük bir katkı sağlayacak destek bu.

Bir çok ebeveyn çocuğunu bu yaşta İngilizce eğitim aldırabilmek için maddi ve manevi olarak mücadele ederken, onların geleceğini hazırlamaya çalışırken Menderes’te bu işin altına eline sokan Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan oldu.

Çocukların sadece Menderes’in değil İzmir’in, sadece İzmir’in değil Türkiye’nin, sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın geleceği olduğunu bilmek başka bir şey, bildiğin şeye uygun şekilde yatırım yapmak, proje geliştirmek ve katkı koymak başka bir şey.

whatsapp-image-2023-08-15-at-09-58-53.jpeg

,Başkan Özkan, Menderes’te eğitim gören çocuklara bu katkıyı belediyenin katkılarıyla ücretsiz olarak verip, onların eğitimli gençler olabilmesi için çaba harcıyor.

Şahsen veya telefonla Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bu ücretsiz İngilizce kursuyla ilgili herkes bilgi alabilir ve herkes bu kursa kayıt yaptırabilir.

Çocuğunu geleceğini düşünen bütün Mendereslilere bu kursun kapıları sonuna kadar açık.

Başkan Erkan Özkan’a ve ekibine Menderes’te, Menderesli çocukların eğitimi için yaktıkları bu ateşin daha gürleşerek, daha da çoğalarak devam etmesini diliyorum.

Başkan Özkan’la kazanan Menderesli çocuklar olsun.

whatsapp-image-2023-05-07-at-10-03-55-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.