Başkan Pehlivan'dan TMO açıklaması: Bir ilke imza attık

Başkan Pehlivan'dan TMO açıklaması: Bir ilke imza attık

Menemen Toprak Mahsulleri Ofisinde çiftçiler ürünlerini teslim etti. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan konuya ilişkin olarak çiftçilere bereketli hasatlar diledi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Belediyesi, Menemen Ziraat Odası, Menemen İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doğan Çandarlı Tarım işbirliğiyle ilçede ilk kez Kesikköy’de açılan Toprak Mahsulleri Ofisi’ni ziyaret etti.

Doğan Çandarlı’ya ait Dey Pamuk İşletmesindeki Toprak Mahsulleri Ofisinin tüm çiftçilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Vekili Pehlivan’a, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, İlçe Tarım Müdürü Fatih Çiçek ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş eşlik etti.

fylihp9xoaq4uyj.jpg

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, çiftçilere hayırlı hasatlar dileyerek, TMO çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

fylihp-xwameikw.jpg

Başkan Pehlivan şunları aktardı; "Menemen'de bir ilk daha... Belediyemiz, Ziraat Odamız, İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve Doğan Çandarlı Tarım işbirliğiyle Menemen'de yine bir ilke imza attık. Kesikköy Mahallemizde açtığımız Toprak Mahsulleri Ofisimizi ziyaret ederek, ürünlerini teslim eden çiftçilerimizle bir araya geldik. Hem ilçe hem de çevre çiftçilerimiz için büyük kolaylık sağlayacak olan ofisimiz, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın. Çiftçilerimize bereketli hasatlar diliyor, TMO çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum."

RANDEVULU SİSTEM UYGULANACAK

TMO, üreticilerin iş yerleri önünde uzun süre beklemelerini önlemek amacıyla randevulu alım sistemi uygulanacaktır. Ürün bedeli ödemeleri, ürünün TMO'ya teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde üreticilerin banka hesaplarına aktarılacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.