Başkan Selvitopu: "Geleceğe karşı sorumluluğumuz var"

Başkan Selvitopu: "Geleceğe karşı sorumluluğumuz var"

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kendisine emanet edilen görevi layıkıyla yapmaya büyük özen gösterdiğini belirterek aldıkları her kararda geleceğe karşı sorumlulukları olduğunu bilerek hareket ettiklerini söyledi.

 

Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.Karabağlar’da çok sayıda üyesi bulunan Hasanşeyh Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği’ni CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte ziyaret eden Selvitopu,  yaptıkları çalışmaların yanı sıra yeni dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgi verdi.

Kişisel hiçbir beklentim yok

Dernek Başkanı Halil Bal, KONFED Başkanı Yusuf  Devebacak ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ziyarette Başkan Selvitopu 5 yıllık görev süresini değerlendirdi. Seçildikten sonra parti rozeti çıkartarak Karabağlar’a layık olmaya, verilen emanet görevi iyi taşımaya çalıştığını ifade eden Selvitopu,  kendisine emanet edilen görevi en iyi bir biçimde yapmaya büyük özen gösterdiğini ve aldıkları her kararda geleceğe karşı sorumlulukları olduğunu bilerek hareket ettiklerini söyledi.

Kendisinin bu göreve talip olurken kişisel bir hırsı veya beklentisi olmadığının altını çizen Selvitopu,  tek amacım Karabağlar’ı daha iyi daha modern insanların mutlu olarak yaşadığı kent dokusu haline getirebilmek olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.