Başkan Selvitopu, "Herkesin başımızın üzerinde yeri var"

Başkan Selvitopu, "Herkesin başımızın üzerinde yeri var"

Karabağlar Belediye Başkanı ve CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerine devam ediyor.

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Selvitopu, “Karabağlar’da insanlarımız bize oy versin veya vermesin, hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Seçildiğimizde yine herkese eşit  mesafede olup hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Başkan Selvitopu, Ağrılılar Sosyal Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Naci Aslan ve Ağrılı vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Muhittin Selvitopu, Abdi İpekçi Mahallesi’nde yeniledikleri imar planları, kentsel dönüşüm konusu hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Herkese eşit hizmet etmeye devam edeceğiz

Karabağlar Belediyesi olarak ilçede yaptıkları sosyal projelere de değinen Selvitopu, yeni dönemde de insan odaklı çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Selvitopu,  “Karabağlar’da yaşayan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Seçildiğimizde yine herkese eşit mesafede olup hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Bilgi ve birikimle kente katkı koymak çok önemlidir 

Son olarak Karabağlar’ın zor bir ilçe olduğunu belirten Selvitopu,  “Ben de kolay bir yerde belediye başkanlığı yapmak istemezdim. Eğer bilgi ve birikiminiz varsa,  kentinize katkı koymak oldukça önemlidir. 5 yıllık sürede eksiklerimiz  de olmuştur. Önemli olan bunları yeni dönemde tamamlamak.” dedi.

Ağrılılar Derneği’nin ardından Demirbaşlar Kıraathanesi’ne geçen Selvitopu, burada da vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.