Başkan Selvitopu, 'Seçime kadar gece gündüz demeden çalışacağız'

Başkan Selvitopu, 'Seçime kadar gece gündüz demeden çalışacağız'

Seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda başkan adayı Muhittin Selvitopu, gündüz esnaf ziyaretleri, geceleri ise ev, kahve ve dernek ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Selvitopu “Seçim zamanına kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Vatandaşlarımıza şimdi olduğu gibi seçim sonrasında da her konuda yanında olacağız” dedi. Selvitopu ayrıca, Karabağlar’da 5 yıllık süreçte 120’ye yakın sivil toplum kuruluşuyla sürekli görüştüklerini ve Karabağlar’ın menfaatleri konusunda ortak hareket ettiklerini söyledi.

Başkan Muhittin Selvitopu dernek ziyaretlerini kapsamında Barış Mahallesi’nde bulunan Ardahan Göle Tahtakıran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın da katıldığı ziyarette Dernek Başkanı Muzaffer Sarıtaş, Başkan Selvitopu’nun ilk 5 yılda çıraklık dönemini başarıyla tamamladığını, önümüzdeki ikinci 5 yılda kalfalık dönemine geçmesi yani seçilebilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

ardahan-gole-tahtakiran-koyu-(4).jpg

Başkan Muhittin Selvitopu da kendisine gösterilen ilgiye çok teşekkür ederken, Karabağlar’da 5 yıllık süreçte 120’ye yakın sivil toplum kuruluşuyla sürekli görüştüklerini ve Karabağlar’ın menfaatleri konusunda ortak hareket ettiklerini hatırlatarak,  “Bundan sonra da aynı çalışmaları devam edeceğiz” diye konuştu. 

Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Karabağlar Belediyesi’nin halktan yana olacağının altını çizen Selvitopu,  “Herkese eşit hizmet etmeye devam edeceğiz. Özellikle bu dönemde planlama çalışmalarının uygulanmasına, yeni semt merkezlerinin açılmasına, kültür merkezlerine ve yeni pazaryerlerine büyük önem vereceğiz” dedi.

Selvitopu son olarak seçime az bir zaman kaldığını bu sürece kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini, seçim sonrasında da vatandaşların her konuda yanında olacaklarını ifade etti.

Selvitopu herkese eşit hizmet vermeye devam edecek

CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise Başkan Selvitopu’nun dürüst bir insan olduğunu hatırlatarak, kendisinin yeniden seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp herkese eşit hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Toplantıda ayrıca Selvili ve Barış Mahallesi muhtarları da Selvitopu’na destek veren konuşmalar yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.