Başkan Trump Zafer Konuşması Yaptı

Başkan Trump Zafer Konuşması Yaptı

ABD'nin 45. Başkanı olan Donald Trump, seçim merkezinde zafer konuşmasını yaptı.

İşte Trump'ın zafer konuşmasından satır başları;
Trump konuşmasına Clinton'ın tebrik telefonu etmesiyle başladı.
"Hillary çok uzun süre ve çok sıkı çalıştı. Ona da gerçekten şükran borçluyuz. Bunu hakikaten samimiyetle söylüyorum." 
"Artık Amerika'nın bu bölünmenin getirdiği yaraları sarması gerekiyor."
"Ben ülkemizdeki tüm vatandaşlara sesleniyorum: Ben tüm Amerikalıların başkanı olacağım."
Birlikte çalışarak, ülkemizi tekrar inşa etmekle ilgili bu acil görevi üstleneceğiz.
Biz bütün şehirlerimizi tekra rinşa edeceğiz Yoksul bölgeleri yeniden inşa edeceğiz. Gerçekten ortaa çıkardığımız iş en iyisi olacak. Ayrıca sonunda eski askerlerimizen faydalanacaız. Bu kampanya boyunca yaşadığım pek çok şey içerisinde duyduğum en büyük gurur eski askerlerimizle, gazilerimizle geçirdiğim zamanlardı. 
Bizim çok iyi bir ekonomik planımız var. Büyümeyi iki katına çıkartacağız. Bizi dünyanın en büyük ekonomisi haline getireceğiz. Ayrıca bizimle iyi geçinmek isteyen bütün ülkelerle iyi geçineceğiz. Bizim ülkemizin kaderini iyileştirmemiz gerekiyor.
"Amerika bundan sonra en iyinin altındaki hiçbir şeyi kabul etmeyecektir.
"Biz düşmanlık değil dostluk arayacağız."

Son dakika: ABD başkanlık seçiminin kazananı Trump oldu
 
"Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum Amerika'nın çıkarları her zaman önceliğimiz olsa da adil davranmak her zaman önemlidir. Düşmanlık, çatışma değil ortaklık arayacağız. Şimdi bana yardımcı olmuş insanlara teşekkür etmek istiyorum."
 
"Öncelikle anne ve babama teşekkür etmek istiyorum, biliyorum onlar beni yukarıdan izliyor çok iyi bir aileydi. Çocuklarıma ve kardeşlerime en çok da eşime bütün bu süreçte yanımda oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bana muazzam bir destek verdiniz. Çok büyük bir gruba sahibiz hep küçük olduğumuzu söylediler. Bizim çok yetenekli insanlarımız var bu sahnede. Size şunu söylemek istiyorum, özel bir teşekkürü de Rudy Julian'a söylemek istiyorum.İnanılmaz bir iş yaptı."
 
Bir diğer harika adam Jeff Sessions'a teşekkür etmek istiyorum. Ben onu rakip olarak tanıdım ama harika bir adam olan Dr. Ben Carson'a teşekkür etmek istiyorum."
"Söyledikleri gibi bu tarihi bir olay oldu. Hakikatten tarihi olabilmesi için çok iyi işler yapmamız lazım. Dört senenin sonunda belki de sekiz senenin sonunda sizler diyeceksiniz ki bu gerçekten gurur duyacağımız bir şeydi. Şimdi kampanya bitti şimdi gerçek çalışma başlayacak. "
"Amerika vatandaşları için çalışmaya derhal başlayacağız  ve umuyorum ki, başkanınızla çok büyük gurur duyacağınız işler yapacağız. İnanılmaz bir başarı oldu hepinize teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum Mike Pence'e de."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.