Başkan Tugay: Bu pazarda her şey var!

Başkan Tugay: Bu pazarda her şey var!

Karşıyaka Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2.el pazarı, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bu pazarda her şey var! Karşıyaka'mızda kullanılmayan eşyalar yeniden hayat buluyor" dedi.

MEDYA EGE - Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek, aile bütçesine ve yeniden kullanım kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak ve tüketim çılgınlığına karşı farkındalık yaratmak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen 2. el pazarı, her ay Bostanlı pazar yerinde kuruluyor. Açılan tezgahlarda satışa sunulan ve antika değeri taşıyan ürünler saat 21.00'a kadar alıcılarını bekliyor.

Evlerde atıl durumda bulunan eşyaların yeniden kullanımını sağlayarak bu kültürün yaygınlaşmasına olanak tanıyan 2.el pazarına ilişkin videolu bir paylaşımda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bu pazarda her şey var!.. Karşıyaka'mızda kullanılmayan eşyalar yeniden hayat buluyor. Kentimizde dayanışma ruhunu güçlendirmek, aile bütçesine ve yeniden kullanım kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak, tüketim çılgınlığına karşı farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediğimiz 2. El Pazarımız yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Her ay, Bostanlı Pazar Yerinde kurulan tezgahlarda, kullanılabilir durumdaki eşyalar, antika değeri taşıyan ürünler saat 21:00'e kadar komşularımızı bekliyor..." ifadelerini kullandı.

file-1686213066144-59.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.