Başkan Tugay, "Önemli projelerimizi hayata geçireceğiz"  

Başkan Tugay, "Önemli projelerimizi hayata geçireceğiz"  

Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay, Rıdvan Akgün ile Kanal İzmir TV ve Medya Ege TV ortak yayını olan Seçim Özel programında konuştu.

CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından ilk ziyaretini Kanal İzmir Televizyonuna yaptı.CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından ilk ziyaretini merkezi Karşıyaka'da bulunan 3A Medya Grubuna bağlı Kanal İzmir Televizyonuna yaptı.

Kanal İzmir TV İmtiyaz sahibi Rıdvan Akgün ve eşi Fatma Akgün, Prof. Dr. İbrahim Attila Acar, Öğretim Görevlisi Beril Yaşar ve Besiad Başkanı Ali Akdaş tarafından karşılanan Karşıyaka'nın yeni başkanı Dr. Cemil Tugay, eşiyle birlikte geldiği kanalda bir sürprizle karşılandı. Kendisine hazırlanan başkanlık pastasının mumlarını üflemeden Karşıyaka'nın huzur ve mutluluğu dileğini tutan başkan Tugay, birlikte geldiği belediye meclis üyesi Dr. Kaan Akacun ve partililerle birlikte mutluluğunu gizlemedi.

Rıdvan Akgün ile Kanal İzmir TV ve Medya Ege TV ortak yayını olan  Seçim Özel programında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Karşıyaka halkı ile birlikte gece gündüz çalışıp önemli projelerimizi hayata geçireceğiz"  açıklamasında bulundu. Halkımız hiç merak etmesin, ulaşılabilen, hizmet üreten bir kadro ile ilçenin tüm sorunlarını çözeceğini belirten Tugay, hiç zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayacağını belirtti.

baskan-cemil-tugay-kanal-izmir-tv-de-ilk-baskanlik-pastasini-kesti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.