Başkent Kupası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya

Başkent Kupası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin minik buz patencileri, Ankara’da düzenlenen Artistik Buz Pateni Başkent Kupası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu meyvelerini vermeye devam ediyor. Genç buz pateni sporcuları, Büyükşehir Belediyesi’nin göğsünü kabartıyor.

Son olarak Ankara’da BELPA Buz Pateni Sarayı’nda düzenlenen Artistik Buz Pateni Başkent Kupası Buz Pateni Yarışması’nda yer alan İzmirli minik sporcular, başarılarıyla göz doldurdu. İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Ankara'dan toplam 10 kulüp ve 50 sporcunun katıldığı yarışmadan, Büyükşehir Belediyesi sporcuları 2 altın, 1 gümüş madalyayla döndü. Minik kızlarda Kumsal Belin birinci olurken, Elifsu Erol ise ikincilik kürsüsüne çıktı. Minik erkeklerde ise madalyaya doymayan Efe Çetiz birincilik kürsüsünü yine kimseye kaptırmadı. Buz pateni sporcularından Efe Cetiz, Elifsu Erol ve Sıla Sağdıç ise Slovenya’da 23–27 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Celje Şampiyonası'nda milli takım kafilesinde yer almak için yola çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.