Batur: Çare olmak için geliyoruz

Batur: Çare olmak için geliyoruz

Pazarcı esnafı Batur’dan Park sorununa çare istedi

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe örgütü ile birlikte Hatay pazarında vatandaşlar ve pazar esnafı ile kucaklaştı.   

2-065.jpeg

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, Murat Reis Mahallesi Muhtarı Zafer Çam, Çankaya Mahallesi Muhtarı Aslı Arın ve partililer ile birlikte Hatay'ın meşhur perşembe pazarına bir ziyaret düzenleyen CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur bir yandan geçim sıkıntısı bir yerden sebze meyve fiyatları ile boğuşan vatandaşlarla sohbet etti. Pazar esnafı ise hem pahalılıktan hemde pazaryerinin fiziki koşullarından dolayı istedikleri değişiklikleri ve taleplerini Başkan Batur’a ilettiler.

1-172.jpeg

Özellikle olumsuz hava koşulları ve park sorunu konularında çözüm talep eden pazar esnafı ‘Mimar Abdül Batur, Kurtarsan kurtarsan bizi sen kurtarırsın. Kurtar bizi başkan, vatandaşta bizde çok zor durumdayız’ sözleri üzerine “Konak için yapacağımız çok şey var. Pazaryeri için otopark ciddi bir sorun. Tüm bunların tespiti ve çözümleri ile ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Göreve geldiğimizde en kısa zamanda çözeceğiz, çare olmak için geliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.