Bayraklı Belediyesi'nden öğretmen adaylarına müjde

Bayraklı Belediyesi'nden öğretmen adaylarına müjde

Bayraklı Belediyesi, Ege Üniversitesi ile işbirliği gerçekleştirerek “Okul Öncesi Öğretmeni Seçme Sınavı” projesini hayata geçirdi.

Medya Ege- Bayraklı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşıma göre adil ve tarafsız bir seçim ile okul öncesi eğitim için öğretmen seçimleri başlatıldığı açıklaması yapıldı.
Ege Üniversitesi'nin desteği ile gerçekleşen “Okul Öncesi Öğretmeni Seçme Sınavı” öğretmen seçimlerinde doğruluk anlayışını benimseyecek.

e8gfrnvweamz967.jpg

Sınava başvuru koşullarını da paylaşıma ekleyen Bayraklı Belediyesi, yapılacak başvuruların 12-19 Ağustos 2021 tarihlerine, sınav tarihinin ise 28 Ağustos 2021 tarihinde yapılacağı duyuruldu.
Liyakat ve adaletin bu sınavlardaki önemini vurgulayan Bayraklı Belediyesi, öğretmen adaylarını başvuru yapmaya teşvik etti.

e8gfrnwxoae69un.jpg

Bayraklı Belediyesi paylaşılan gönderiyi, Çocuklarımız için en iyisini istiyoruz! Ege Üniversitesi işbirliği doğrultusunda yapılacak olan “Okul Öncesi Öğretmeni Seçme Sınavı” ile öğretmenlerimizi; adil,şeffaf ve lilyakata dayalı olarak seçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.