Bayraklı'dan Ankara'ya Başkan Karabağ çıkarması

Bayraklı'dan Ankara'ya Başkan Karabağ çıkarması

Bayraklı’dan 12 otobüsle Ankara’ya giden çok sayıda vatandaş CHP Genel Merkezi önünde eylem yaparak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a destek verdi.

Ay başından bu yana Karabağ’ın yeniden Bayraklı’da aday gösterilmesi için sokaklara dökülen ilçe sakinleri ve partililer “Bayraklı başkanının yanında” sloganları atarak, genel merkez kapısına dayandı.

Ankara’ya çıkarma yapan Bayraklılı vatandaşlar Başkan Hasan Karabağ’ın yeniden Bayraklı’ya aday gösterilmesini istedi. Açtıkları pankartlar ve sloganlarla CHP Genel Merkezi önüne gelenler “Bayraklı başkanının yanında” , “Bayraklı’da adalet Hasan Karabağ demektir” , “Bayraklı için Hasan Karabağ” ve “Bayraklı Hasan Karabağ’ı istiyor” sloganları attı. Ellerindeki “Bayraklı için Hasan Karabağ”, “Hasan Karabağ’sız Bayraklı olmaz” ve “CHP Bayraklı ilçe örgütü” yazılı pankartlarla CHP genel merkezine giden partililer ve ilçe sakinleri yetkililerle görüşüp, hatadan dönülmesi için görüşme yapmak istedi. Bayraklı’da seçimin kazanılmasının tek çaresinin Hasan Karabağ’ın adaylığı olduğunu belirten vatandaşlar, ismi geçen diğer adaylarla Bayraklı’da seçimin kaybedileceğini iddia etti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA, “TALEBİNİZİ ALIYORUM”

Bunun üzerine vatandaşların yanına gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, yaptığı kısa açıklamada, “Genel başkan ve 19 genel başkan yardımcısını temsilen yanınıza geldim. Ben Hasan Başkanı seviyorum. Kendisi değerli bir başkanımız. Kulaklarımız sizleri duyuyor ve taleplerinizi alıyorum. Gerekli mercilere de bu talebinizi ileteceğim. İlçe ve il başkanlığı nezdinde de talep oluşturulsun, biz de Cumartesi günkü Parti Meclisi toplantısında gerekli işlemleri yapalım ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.