Bilal Doğan: "Vatandaş yolumuzu kesip, hizmet istiyor"

Bilal Doğan: "Vatandaş yolumuzu kesip, hizmet istiyor"

Bilal Doğan, her gün Karabağların sokaklarını gezdiğini belirterek, “Başkan olunca her söylediğimizi yaparak, hizmeti onların ayaklarına getireceğiz” dedi.

Medya Ege TV’de, Gazeteci Ali Eyce’nin hazırlayıp, sunduğu ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu, Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan oldu. Karabağlarla ilgili projelerini anlatan Başkan Adayı Bilal Doğan,  “Karabağların her gün bir mahallesinde, sokaklarında geziyoruz. İnsanlar yolumuzu kesiyor ve belediyeden hizmet alamadıkları için şikâyet ediyorlar. Belediye hizmetin yoksun böyle bir ilçede dolaşıyoruz. Onlara diyoruz ki, biz yönetime geldiğimiz de o istediğiniz, zaten projelerimizi içinde olan o hizmetleri ayaklarınıza kadar getireceğiz, diyoruz.”

img_3339.jpg

Karabağlar ’da çok kötü bir belediyecilik yıllarının boşa geçtiğinize dikkat çeken Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, “Bakın ben hesap uzmanıyım.  Hesabı çok iyi bilirim. Bugün Karabağlar Belediyesi 260 Milyon TL borçlu bir belediye olarak duruyor. Bu kadar borç yapıldığına göre Karabağlar da bir şeylerin değişmesi gerekmez mi? İnsanların önümüzü kesip, şikâyet etmesi değil, mutlu tepki vermesi gerekmez mi? Karabağlar o beklediği hizmeti alacak. Karabağlar yeşillenecek ve yeşil bağlar olacak. Beton yığını olmaktan çıkacak” dedi.

Karabağlar da bir tane kültür merkezi, bir tane sinema, bir tane tiyatro salonu, bir tane kongre merkezi, bir tane içinde her türlü sporun yapılabildiği spor kompleksinin dahi olmadığına dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, “Bakın sokakta dolaşırken, kadınlarımız önümü kesiyor ve en doğal istekleri olarak çocukları içeni oyun alanları ve park istiyorlar. Yapılacak yer yok mu? Var. Peki neden yapılamıyor işte bunun cevabını sandıkta 5  yıldır ilçeyi kara bahtlı ilçe yapanlar verecek. Karabağlar’ın gelişmesinin, büyümesinin, güzelleşmesinin önünde artık kimse duramayacak. İnsan gibi, sosyal donatıları olan,  yeşil alanları olan, alt yapı sorunu olmayan, dayanışma içinde yaşayan bir Karabağlar, Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın teveccühüyle bizler tarafından gerçekleştirilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.