Bornova Belediyesi çalışanlarına öfke kontrolü ve stres yönetimi eğitimi

Bornova Belediyesi çalışanlarına öfke kontrolü ve stres yönetimi eğitimi

Bornova Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle çalışanlarının iş hayatındaki başarıları ve motivasyonlarını yükselterek, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmasını sağlıyor.

 Bu kapsamda kamu çalışmalarından, finansal okur-yazarlığa kadar birçok konuda eğitim alan çalışanlar son olarak “Öfke Kontrolü ve Stres yönetimi” eğitimi aldı. Eğitimler Bornova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.Sağlıktan teknolojiye kadar birçok konuda düzenlenen eğitim seminerleri ile vatandaşlara eğitim desteği veren Bornova Belediyesi çalışanlarını bu konuda destekliyor. Bornova Belediyesi, daha kaliteli hizmet için çalışanlarına da eğitim desteği sağlıyor.Belediye çalışanlarına; motivasyon yükseltme, insan ilişkilerini güçlendirme, görev ve sorumluluklar gibi konularda eğitimler veriliyor. Beden dili kullanımı, stratejik planlama, bütçeleme, performans, finansal okur-yazarlık gibi konularda eğitim alan çalışanlar son olarak öfke kontrolü ve stres yönetimi eğitimi aldı. Bornova Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğimi Uzman Şennur Köroğlu verdi.

 Öfkenin normal ve genellikle sağlıklı insan duygusu olduğunu anlatan Köroğlu, “Herkes kızar. Bunda bir sorun yok. Önemli olan nasıl hareket ettiğiniz. Çünkü nasıl hareket ederseniz ona göre sonuç alırsınız” dedi.  Çalışanların günlük hayatta yaşadıkları konuları ve tepkilerini de değerlendiren Köroğlu, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. 

 Eğitimler sürecek

 Bornova Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak düzenlediği eğitimlere devam edecek.  Bu kapsamda önümüzdeki günlerde ‘Kalite Yönetimi’,’Sunum Teknikleri’, ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma’ ‘Kriz Yönetimi ve Sorun Çözümü’ ve ‘Protokol Kuralları’ eğitimleri verilecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.