Bornova Belediyesi'nden "sizin için sokaktayız"

Bornova Belediyesi'nden "sizin için sokaktayız"

Bornova Belediyesi ekipleri, iki gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı boyunca telefon hatlarına ya da sosyal medya hesaplarına gelen her talebi karşılamaya çalışıyor. 

Salgın nedeniyle sosyal yardımlarını aralıksız sürdüren, çöp toplama hizmetlerini 24 saate çıkartan Bornova Belediyesi, 10 Nisan gecesi geç saatlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından tüm ekiplerini ev alışverişini yapamamış ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönlendirdi. 

0-(12)-023.jpg

Tüm imkanlarının Bornovalıların hizmetinde olduğu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “An itibariyle telefon hatlarımıza ya da sosyal hesaplarından gelen 450’ün üzerindeki talebi karşıladık. Şu ana kadar 3 binin üzerinde ekmeğin yanı sıra alışveriş yapamadığı için yiyeceği kalmayan 25 aileye gıda yardım paketlerimizden ulaştırdık. Gelecek talep sayısının süreç sonuna kadar birkaç bine ulaşacağını düşünüyoruz. Bornovalılar lütfen endişe etmesin, biz onlar için sokaktayız. Bornova Belediyesi her zaman onların yanlarında. Bornova 45 ilden büyük bir ilçe, her yere anında ulaşamayabiliriz ama her ihtiyaca yetişmeye çalışacağız” diye konuştu.

0-(13)-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.