Bostanlıspor futbolda da iddialı

Bostanlıspor futbolda da iddialı

Karşıyaka’nın alternatif sporlardaki tek adresi Bostanlıspor futbolda da iddialı olduğunu ilk maçında ortaya koyduğu olumlu futboluyla kanıtladı.

Geçen yıl İzmir 1. Amatör Ligde şansız bir sezon geçirerek ligden düşen ancak güçlü kadrosuyla maça çıkan Şemiklerspor karşısında galibiyeti kaçıran Bostanlıspor ortaya koyduğu futbol ile beğeni kazandı. “2-2 biten maçın sonunda 2. Amatör Ligin üzerinde bir futbol ortaya koymamız tek tesellimiz oldu” diyen teknik direktör Mustafa Oral, “Bostanlıspor olarak futbolda 3 yıl önce attığımız tohumların meyvesini bu ve önümüzdeki yıllarda alacağız. İlk maçımızın grubumuzun en iddialı ekibi Şemiklerspor ile yaptık. 3 futbolcumuz sakatlandı. Kalecimizi sakatlığı nedeniyle oynatamadık. Genç ve tecrübesiz kalecimiz ile maça başladık. Yediğimiz goller de kalecimizin tecrübesiz oluşundan kaynaklandı. Buna rağmen galibiyet için elimize gelen şansı iyi kullanamadık ve beraberlikle sahadan ayrıldık.  Ortaya koyduğumuz futbol bizi gelecek için ümitlendirdi. Oyun içinde 6-7 pas yaparak nasıl bir ekip olduğumuzu izleyenlere gösterdik” diye konuştu.

3 Martta Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor ile 2. Maçını yapacak olan Bostanlıspor’da 4 sakat oyuncunun iyileşmesi bekleniyor.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.