Bostanlıspor Kickboks'ta 2 madalya aldı

Bostanlıspor Kickboks'ta 2 madalya aldı

Karşıyaka'nın spor branşlarında en geniş yelpazeye sahip spor kulübü Bostanlıspor, Kick Boks'ta 2 madalya aldı.

Buca Afetevleri Spor Salonu'nda yapılan Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası Gencler Low Kick Şampiyonasına iki sporcusu ile katılan Bostanlıspor bir ikincilik, bir de üçüncülük alarak 2 kez kürsüye çıktı.

10 sporcunun katıldığı 60 kiloda Sercan Kutlu önde götürdüğü maçı kaybederek son saniyede verdiği puanla finalden oldu ve 3.lükle yetindi. 71 kiloda Emrahan Karakaya 12 sporcu arasından finale kadar yükseldi ve finalde tecrübesizliğinin kurbanı olarak şampiyonluğu kaçırıp ikincilikle teselli buldu. 

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, yeni yılda masa tenisi, muay thai ve kick boksta peşpeşe gelen madalyaların sevindirici olduğunu belirterek, "Karşıyaka Halk Eğitimin verdiği destek nedeniyle öncelikle valimiz Erol Ayyıldız, bir önceki kaymakamımız Sadettin Yücel, şimdiki kaymakamımız Ali Rıza Çalışır,  ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa İslamoğlu ve Karşıyaka Halk Eğitim Müdürümüz Ebru Yücel'e çok teşekkür ederiz. Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın desteklerini de asla unutmayacağız. Başarılarımızın devamı artarak gelecek. Şimdi sırada dart, futbol, tenis var" dedi. 

Bostanlıspor Kick Boks başantrenörü Aytaç Uyanıker, "Bizim için başarılı geçen bir şampiyona oldu. Sercan sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenman yapamıyordu. Emrehan da aramıza yeni katıldı ve ilk kez Bostanlıspor forması gıydi. Aldıkları dereceler bizleri son derece ümitlendirdi ve performansları gelecek için de şampiyonluk müjdesi verdi. 2 sporcumuzun da Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ile birlikte açtığımız kurslarından olması bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.