Buca için Piriştina ismi yeniden gündeme gelebilir!

Buca için Piriştina ismi yeniden gündeme gelebilir!

2 Şubat Cumartesi günü toplanacak PM toplantısında yeniden değerlendirilecek olan Bayraklı ve Buca adaylarının kim olacağı konusunda kulisler hareketli

Yeniden değerlendirilmesi beklenen Bayraklı ve Buca adaylarının kim olacağının 2 Şubat Cumartesi günü toplanacak olan PM toplantısında belirlenmesi ve açıklanması bekleniyor.

CEVAT DURAK İSMİNİN BAYRAKLI İÇİN YENİDEN GÜNDEME GELEBİLECEĞİ BELİRTİLİYOR

Buca ve Bayraklı’nın yanı sıra İstanbul’un 5 ilçe adayının da içinde olduğu yaklaşık 200 il, ilçe ve belde adayının belirlenerek sürecin tamamlanması beklenen cumartesi günü gerçekleşecek olan PM toplantısı öncesi kulisler hareketli.

KILIÇDAROĞLU, PM’DE SORUN ÇIKARSA ‘ADAY BELİRLEME YETKİSİNİ’ ALABİLİR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun son toplantı öncesinde sorun çıkması durumunda PM’den aday belirleme yetkisini alabileceği kaydedilirken, Bayraklı adayı olarak gösterilen ancak daha sonra geri çekilen Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cevat Durak’ın isminin bir kez daha PM’ye getirilmesi bekleniyor.

BUCA İÇİN PİRİŞTİNA ADI YİNE GÜNDEME GELEBİLİR

Öte yandan Buca’da PM’den çıkmayan Aydoğan Hepdemirgil yerine mevcut Başkan Levent Piriştina’nın yeniden aday gösterilebileceği dile getiriliyor. Piriştina hakkında aday gösterilmemesinin ardından sosyal medyada destek kampanyaları başlatılmış ve trend topic olmuştu. Buca’da çalışan işçiler de ‘Emek Dostu Piriştina seninleyiz’ mesajları yazılı pankartları ilçenin yol kavşaklarına asarak, desteklerini sunmuştu. Şimdi gözler 2 Şubat Cumartesi günü toplanması beklenen PM toplantısına çevrildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum