Buca'da adaylar arasında Atatürk heykeli tartışması

Buca'da adaylar arasında Atatürk heykeli tartışması

Buca'da CHP adayı ile AK Parti adayı arasında Atatürk heykeli tartışması sosyal medyayı salladı...

Türkiye’de gözler 31 Martta yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Seçime günler kalada adaylar arasında yaşanan tartışmalarlar artmaya başladı. Buca’da CHP’nin Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç ile AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan arasında yaşanan Atatürk heykeli tartışması sosyal medyada gündem oldu. 


BÜYÜK SÜPRİZİM OLACAK 
AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan  sosyal meya hesabı üzerinden, "Atatürk ile ilgisi olmayan bir heykeli Buca'nın tam ortasına törenle diktikten sonra gelen tepkilerin ardından etrafını çevirerek, ‘Atatürk'e benzetme çalışması’ yapanlara, çok büyük bir sürprizim olacak." ifadelerini kullanması sonrası CHP Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç'tan yanıt gecikmedi.

a-016.jpg
BUCALILAR BUNA İNANMAZ
Sosyal medyadan AK Partili Arslan'a cevap veren  CHP'li Kılıç, "Bu güne kadar hiçbir AKP'li siyasetçinin, yapılan bir esere Atatürk adını verdiğini görmedik. Ancak statların havalimanlarının Atatürk olan adlarının değiştirildiğini çok gördük. Bucalılar buna inanmaz..." ifadelerini kullandı. 


ATATÜRK’ÜN ADINI SAHİPLENEREK SİYASET YAPARKEN...
Kılıç’a cevap veren Arslan, şöyle dedi:
“Benim için Atatürk sevgisi demek, Atatürk’ün adını sahiplenerek siyaset yaparken, Buca’nın tam ortasındaki Çevik Bir Medyanı’na, Atatürk’e zerre benzemeyen bir Atatürk heykelini dikmek değildir. Benim için Atatürk sevgisi demek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adına yakışacak kadar muhteşem bir eseri Buca’ya kazandırabilmek ve bu esere, O’nun adını vermektir”


EN ÇOK GURURLANDIĞIM GÖREVİM ADD ŞUBE BAŞKANLIĞIDIR
Arslan’a cevap veren Kılıç ise şu ifadeleri kullandı. 
"42 senelik hayatımda en çok gururlandığım görevim ADD şube başkanlığıdır. 17 senedir iktidarda olan parti yapımı devam eden projelerin birine Atatürk adı verirse.. .! Özellikle İzmir adaylarının son zamanlardaki Atatürk hayranlığının göstermelik olmadığını düşüneceğim." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.