Buca’da İhtiyaç Sahiplerine Bayram Temizliği

Buca’da İhtiyaç Sahiplerine Bayram Temizliği

Buca Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerinde bayram temizliğine başladı. Kurduğu temizlik ekibi ile ilçede yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ücretsiz temizlik hizmeti verdi

Buca Belediyesi, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Genel temizliğini yapamayacak durumdaki 203 ihtiyaç sahibinin evini periyodik aralıklarla ziyaret eden ekipler, halı yıkama, cam silme, mutfak temizliği gibi detaylı temizlik yaparak vatandaşlara sağlıklı bir yaşam alanı yaratıyor. Bayram öncesi evleri temizlenen ihtiyaç sahipleri bayramı neşeyle karşılamaya hazırlanıyor. 
Buca Belediyesi, “Evler Temiz Gönüller Bir” diyerek, hayata geçirdiği, ilçe sınırlarında yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine temizlik hizmeti verilen projede “bayram havası” esiyor. Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi,  belirli periyodlarla gittikleri evlere bu kez bayram temizliği için gidiyor. Ekipler halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor. 
İlçede belirlenen 203 yardıma muhtaç vatandaşın evlerine periyodik olarak giderek detaylı temizliğini yapan ekipler, Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. İhtiyaç sahiplerinin Bayrama temiz ve bakımlı evlerinde girmesi için yoğun çaba sarf eden ekipler, günde 2 eve hizmet götürüyor. Evleri organik ürünlerle hiçbir ücret alınmadan temizlenen vatandaşlar, sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediği için Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.
Bucalı Mehmet Subatan, Belediye’nin yürüttüğü evde temizlik hizmetinden düzenli olarak faydalanan ihtiyaç sahiplerinden sadece biri. Eşinin terk etmesi üzerine 9 yaşındaki oğluyla tek başına yaşam savaşı veren Subatan, bayram öncesi evini pırıl pırıl yapan ekiplere ve bu hizmetleri sağlayanı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür etti. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.