BÜYÜK AŞK YAŞAMIŞLAR”

BÜYÜK AŞK YAŞAMIŞLAR”

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden Derya Uluğ, bir süre önce pop müziğin sevilen ismi Berkay’ın kariyerine engel olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti.

1ANTV’de yayınlanan “Bir De Bizden Dinleyin” programında usta magazinci Cem Aydınlı, bombayı patlattı: Cem Aydınlı, Derya Uluğ ve Berkay arasındaki düşmanlığın nedenini şu şekilde açıkladı: “Berkay’ın yeni yeni piyasaya çıkmaya başladığı dönemlerde 2012 yılında Derya Uluğ ile İzmir’de büyük aşk yaşamışlar. Hatta evlenmeyi düşünmüşler. Fakat Berkay ünlü olduktan ve bu piyasaya girdikten sonra, Derya Uluğ’u aldatmaya, aramamaya, telefonlarına çıkmamaya başlamış. Bu durumu kendine yediremeyen Uluğ hırs yapmış ve ünlü olmaya karar vermiş. İzmirli bir yapımcı sayesinde İstanbul’a gelerek müzik piyasasına hızlı bir adım atmış.

Berkay ise hem eski olaylar hem de çekememezliği yüzünden Derya Uluğ’un kariyerini engellemek için bir takım çabalar içine girmiş. Şimdilerde birbirinden nefret eden Berkay ve Derya Uluğ, isimlerinin yanyana gelmesine dahi tahammül edemiyorlarmış.”


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.