CHP Genel Merkezi'nde Hasan Karabağ eylemi!

CHP Genel Merkezi'nde Hasan Karabağ eylemi!

Bir grup partili Hasan Karabağ'ın yeniden başkan yapılması için Ankara'da eylem yapıyor.

Son PM’de başkan adayı belirlenmeyen iki ilçeden biri olan Bayraklı’da, iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Hasan Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesini isteyen bir grup partili topluca Ankara’ya gitti, CHP Genel Merkezi önünde pankart açıp slogan attı.

Bayraklı’da iki dönemdir CHP bayrağını dalgalandıran, ancak 31 Mart seçimleri için aday olmayan Hasan Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesini isteyen kalabalık bir grup, CHP Genel Merkezi önünde davul-zurna eşliğinde halay çekti, eylem yaptı.

Geçen hafta sonu, Cevat Durak’ın MYK’dan çıkıp PM’de veto yemesinin ardından, gözler Bayraklı’ya çevrilirken, Hasan Karabağ’ın aday gösterilmesini isteyen kalabalık bir grup harekete geçti. Yaklaşık 400 CHP’li, sekiz otobüsle Ankara’ya gitti, CHP önünde toplandı. Aralarında ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri ile bazı dernek üyelerinin de olduğu partililer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarıyla görüşmek istedi.

İNADINA CHP İNADINA KARABAĞ

Son PM’de adayı belirlenmeyen iki ilçeden biri olan Bayraklı’da, Hasan Karabağ’ın iki dönemdir başarılı çalışmalara imza attığını belirten partililer, Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesini istedi. “Hasan Karabağsız Bayraklı olmaz”, “Bayraklı için Hasan Karabağ” pankartları açan partililer, İzmir Marşı söyledi, “Vekiller aşağıya”, “Bayraklı Hasan Karabağsız olmaz, “İnadına CHP, inadına Karabağ” sloganları attı. Partililer daha sonra davul zurna eşliğinde halay çekip seslerini duyurmaya çalıştı. Partililerin genel merkez önünde bekleyişi sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.