CHP İl Başkanı Yücel: "Analiz yapacağız, ders çıkaracağız"

CHP İl Başkanı Yücel: "Analiz yapacağız, ders çıkaracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karşıyaka ve Aliağa ilçe ziyaretlerinde önemli mesajlar verdi.

Aliağa'da geniş katılımlı bir toplantıyla ilçe örgütü ve üyeleriyle bir araya gelen Yücel, seçim süreci ve sonrası hakkında partilileri dinledi ve Aliağa'da izlenecek yolu açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri ardından çalışmalarına ara vermeden, seçim analizlerini yerinde yapmak ve ilçelerdeki son durumu değerlendirmek için yola çıkan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Karşıyaka ve Aliağa ilçelerini ziyaret etti. 

ilce-ziyaretleri-chp-(2).jpeg

KOLAYCILIK YAPMAYACAĞIZ

31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarının kazanılamadığı ilçelerde geniş katılımlı toplantılar yapan CHP İzmir il başkanı, Aliağa'da partililerle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya  CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin belediye başkan adayı olan Özcan Durmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının başında partilileri dinleyen  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partililere seslenerek şunları söyledi.

Aliağa'da seçimleri kazanmayı diğer 29 ilçemizde olduğu gibi çok istiyorduk. Seçimlerde çok iyi ve çalışkan bir adayımız vardı. Kendisi örgütümüzün içinden gelmiş, ilçede de çok sevilen bir isim. İlçe örgütümüzde iyi niyetle ve fedakarca çalıştı. Her zaman söylediğimiz gibi seçimler demokratik bir yarıştır ve kaybetseniz de kabullenmeyi bilecek ve kazananı tebrik edeceksiniz. CHP olarak Aliağa'da sizler bu yarışı yürüttünüz ve sonrasında da partimize yakışan demokratik bir tavırla kazanını tebrik ettiniz. Seçimler sadece sandıkta kazanılmaz. Çıkan sonuçtan da kendimize yeni kazanımlar bulmak zorundayız.  Yani, bunca çalışmaya rağmen seçimleri neden kazanamadık, hatalarımız, eksik kaldığımız noktalar nereleriydi. Bizim dışımızda seçimi etkileyen faktörler nelerdi, tüm bunları ciddi ciddi analiz etmek ilk görevimiz. Kolaycılık yapmayacağız. Bir suçlu arayışına girmeyeceğiz. Zira başarılar nasıl hepimizin ortak başarıları oluyorsa, kayıplarda da hepimizin eksiklikleri olabilir. Aliağa için il başkanlığı olarak analizler ve araştırmalar yapıyor, seçim sonrası oluşan tabloya göre de yapacağımız çalışmaları belirliyoruz. Bunlar olgunlaşınca sizlerle de paylaşacağız. Elbette ilçe örgütümüz de kendi sorgulamasını, analizini yapacak ve varsa hatalar ders çıkaracak. Seçimler bitti demek işimiz bitti demek değildir. Sorumluluklarımız devam ediyor.

ALİAĞALILARA TEŞEKKÜR

Aliağa'da partisine oy veren tüm vatandaşlara teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "Bizlere Aliağa'da oy veren, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Aliağa'da birinci parti olmamızı sağlayan tüm Aliağalılara çok teşekkür ediyoruz. Aliağa'ya büyükşehir belediyemizin hizmetleri bu dönemde de artarak sürecektir. İlçe başkanlığımızda en kısa zamanda , oy versin vermesin tüm Aliağalılara sokak sokak dolaşarak teşekkür edecektir" dedi.

ilce-ziyaretleri-chp-(1).jpeg

KARŞIYAKA GURURUMUZ

Aliağa ziyareti öncesinde, CHP Karşıyaka ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Yücel'i CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay karşıladı. İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından, Karşıyaka belediye başkanlığını da ziyaret eden Yücel, Karşıyaka'nın her zaman CHP'nin gururu olduğunu ifade ederek, İlçe başkanı Uğur Yıldırım ve ilçe örgütü ile birlikte, Karşıyaka belediye başkanı Cemil Tugay'ı seçimlerde sağlanan büyük başarı için tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.