CHP İZMİR'DEN ANKARA ÇIKARMASI

CHP İZMİR'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, İl başkanı Deniz Yücel 'in başkanlığında Ankara'ya çıkarma yaparak, CHP Genel Merkezinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede, İl yönetimi kurulu üyeleri, İzmir hakkında verilecek her türlü kararda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in örgütün sözcüsü olduğunu ve il yönetim kurulu olarak, il başkanı Yücel'in alacağı her kararın arkasında olduklarını ve arkasında duracaklarını, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu' na iletti. Ankara'daki ziyaretlere,  21 İl Yönetim Kurulu üyesi ve İl Gençlik Kollar Başkanı da katıldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR'E MESAJ.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel. Kılıçdaroğlu'na yerel seçimlerle ilgili olarak sahadaki ve örgüt içindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini ifade etti. Yücel açıklamasında şunları söyledi.  

İl Yönetim Kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik.  Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette genel başkanımıza İzmir'de yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. İl ve İlçe örgütlerimizle tam bir uyum için de çalıştığımızı, halen devam eden saha çalışmalarımızın adaylarımızın tamamının açıklanmasının ardından daha da yoğunlaşacağını aktardık. Görüşmede il yöneticilerimizde söz aldılar. İl Yöneticilerimizin İzmir ile ilgili alınan her türlü kararda arkamda olduklarını açıklamaları beni onurlandırdı. Bu bağlamda ziyarete katılan katılamayan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanımız da hem ziyaretten, hem de il yönetimimizdeki uyumdan duyduğu memnuniyeti aktardı. Genel Başkanımız, tüm İzmirli hemşerilerimize sevgi ve saygılarını ileterek, İzmir'in CHP için çok farklı ve önemli bir yerde olduğunu, bu sebeple İzmir için çok hassas bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bizler de İzmirli vatandaşlarımızın merakla İzmir'i adaylarını beklediğini ileterek,  açıklanacak adaylar kimler olursa olsun canla başla çalışacağımızın sözünü verdik.   

VEKİLLERLE YEMEK

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Ankara çıkarmasında bazı CHP  milletvekilleriyle de bir araya geldi. Meclis çalışmaları için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Murat Bakan ve Kani Beko'yu da ziyaret eden CHP İzmir yönetimi, daha sonra vekillerle birlikte yemek yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.