CHP Sözcüsü Öztrak'dan Bahçeli'ye sert yanıt

CHP Sözcüsü Öztrak'dan Bahçeli'ye sert yanıt

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP ve Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine sert bir şekilde yanıt verdi.

Faik Öztrak'ın Devlet Bahçeli'ye yüklendiği açıklamaları şöyle:

"Bir de kalkıp "Biz ne zaman kardeş olduk" demiş, biz ülkesini peşkeş çekmeyen herkesi kardeşi bildik. Sayın Bahçeli "Kardeş katili ile pazarlık yapandan, evdeki paraları sıfırlarken haysiyetini sıfırlayandan Cumhurbaşkanı olamaz" deyip sonra da kendi koltuğunun bekasın uğruna bekçilliğe soyunanlardan bize kardeş olmaz.

Kalkıp bize, milletimize zillet, illet demeyi bırakın. Siz kim oluyorsunuz. Bu şaşkınlara milletimiz sandıkta en güzel yanıtı verecektir."

Erdoğan'ın Suriye ile alt düzeyde görüşmelerimizi sürdüryoruz açıklaması

Adana Mutabakatı'na geri dönüş yaptığında, Suriye hükümeti ile görüşme anlamına geleceğini söylemiştik. Yavaş yavaş OBİT dediğimiz, Suriye hükümetinin, İran, Irak ve Türkiye'nin ana eksenini oluşturduğu bir çerçevede çözülmesi gerektiğini vurguladık. Ancka bu iktidarın bu noktaya gelmesi için emir alması gerekiyor. Çok yakında "Kardeşim Esat" muhabbetine döneriz.
 
ERDOĞAN'IN YATAK MİMARİ AÇIKLAMASI

Sanki İstanbul'daki gökdelenleri biz yaptık, kupon arazilere gökdelen dikme iznini sanki biz verdik. İstanbul'da yıllardır iktidardalar şimdi kalkmışlar İstanbul'un betonlaşmasını eleştiriyorlar. O güzelim cami silüetlerini nasıl bozduklarını hepimiz biliyoruz. Yapacağınızı yaptınız zaten. Yatay mimari yapacak yer de bırakmadınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.