CHP'de 9 isim disiplin kuruluna sevk edildi

CHP'de 9 isim disiplin kuruluna sevk edildi

Flaş gelişme...

Ayvalık'ta CHP İlçe Başkanlığı, belediye başkan aday adaylarından Asım Sürer ve 8 üyeyi, muhalif tavırlarını sürdürerek, parti suçu işledikleri gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevk etti.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığı, belediye başkan aday adaylarından Asım Sürer ve 8 üyeyi, muhalif tavırlarını sürdürerek, parti suçu işledikleri gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevk etti.

85376_600x337.jpg

 “Koltuk sevdasıyla AKP’ye çanak tutanları asla affetmeyeceğiz. 31 Mart seçimlerinde partimize, Ayvalık Belediye Başkan aday adaylığı için Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer, Sayın Mesut Ergin, Sayın Asım Sürer ve Merhum Ümran Ziya Eryavuz müracaat etmişlerdi. Genel merkezimiz, ilçe yönetim kurulumuzdan belediye başkanlığının hangi yöntemle belirlenmesi konusunda görüş ve önerimizi istedi. Bu süreçte, sadece Sayın Rahmi Gençer defalarca ön seçim isteğinde bulunmuştur.

Diğer adayların bu konuda bir talepleri olmadığı için ilçe yönetim kurulumuz oy birliği ile merkez yoklaması ve anket uygulaması kararı almıştır. Şu anda demokrasi silahşörlüğüne soyunmuş kişilerin gerçek yüzü budur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.