CHP'de Parti Meclisi toplanacak mı?

CHP'de Parti Meclisi toplanacak mı?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 12 muhalif PM üyesinin verdiği PM'nin toplanması dilekçesi hakkında konuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 12 muhalif PM üyesinin verdiği PM'nin toplanması dilekçesi hakkında konuştu.

MUHALİF PM ÜYELERİNİN VERDİĞİ DİLEKÇE

Faik Öztrak, PM'nin toplanması hakkında, "Arkadaşlarımızın talebini en kısa zamanda hayata geçirmek için hazırlık yapıyoruz" dedi.

MEHMET FATİH BUCAK VE BELEDİLE BAŞKAN ADAYLARI

Öte yandan Faik Öztrak, Şanlıurfa Siverek adayı Mehmet Fatih Bucak hakkında sorulan soruya ise şu yanıtı verdi: 

"Belediye başkanlarının atanması veya atananların değişmesi partimizin iç meselesidir. Biz partimizin iç meselelerini kamuoyu önünde tartışılmasını doğru bulmuyoruz. Listeler zaten 19'unda açıklanacak"

CEMAL ENGİNYURT'UN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Öztrak, "Cemal Enginyurt '15 Temmuz gecesinde CHP, MHP'lisi Saadet Partilisi omuz omuza mücadele ettik' dedi. Bu çıkışı nasıl değerlendiyorsunuz?" sorusuna ise, "Doğrusu Enginyurt'un söylediği, Meclis'e ilk bizim arkadaşlarımız gitti. 15 Temmuz'u bir partiye mal etmek büyük haksızlık. Herşeyi ağızlarına geldiği gibi söylüyorlar. Bütün vatandaşlarımız oradaydılar" dedi.

ENGİN ALTAY CHP'NİN MECLİS BAŞKANI ADAYI MI?

Soru: Meclis Başkanlığı için adayınızın Engin Altay olacağı iddia edildi. Bu iddia doğru mu? Meclis Başkanlığı seçiminde bir ittifak kurulacak mı?

Faik Öztrak: Henüz bu konular belli değil

DSP'YE GEÇENLER

DSP ile bir problemimiz olmaz, bizden aday olamadıkları için bizden DSP'ye geçenlerde bir etik sorunu olduğu ayan beyan ortadadır. Kendi partisini aday olmadığı için terk edenler seçilirse, milletimiz bize ne yapar diye tartıştığını da duyuyoruz. Biz birçok yerde başarılı olacağımızı görüyoruz. Bizi sürekli kavgalı evmiş gibi gösterenlerin, hergün ittifak yaptıkları şehir sayısını artıranların kaybetmekten çok korktuklarını görüyoruz.

Meclis Başkanı seçimi Meclis grubumuzun işidir, grubumuz buna karar verdiğinde bu açıklanır. Benim bildiğim kadarıyla DSP ile ilgili olarak bir çağrının Genel Başkan yardımcılarımız tarafından götürüldüğünü biliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.