CHP'li Batur ve Gruşçu'dan kermese destek

CHP'li Batur ve Gruşçu'dan kermese destek

Çocuk Onkoloji servisinde düzenlenen kermese Konak CHP İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur da katıldı; maddi ve manevi destek verdi.

Sosyal medyada faaliyet gösteren Tepecikliler Grubu Kadın Kollarının, SSK Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar yararına düzenlediği kermeste, hem coşkulu hem de duygusal anlar yaşandı.

Kermes sonrası toplanan gelir ile çocukların hayatına küçük bir dokunuşta bulunduklarını söyleyen grup başkanı  Atalay Dönmez ve Kadın kolları sorumlusu Sibel Dokuyucu katılımdan çok memnun kaldıklarını ve bu tür yardımların arkasının geleceğini belirttiler. 

Kermese katılan tüm Tepecikli kadınlara katkılarından dolayı teşekkür eden Dönmez tarihi Tepecik semtinin insanlarının ne kadar yardımsever ve duyarlı olduğunun altını çizdi. Bu arada kermesin sürpriz konukları heyecan yarattı. 

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur ve CHP Konak ilçe başkanı Cağrı Gruşcu'nun kermesi ziyareti oldukça anlamlıydı. Gruşçu ve Batur alışveriş yaparak kermese katkıda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.